Anti-Reflux - csecsemőtápszer, 500 g

Termékkód: F114768 Beszállítói kód: 2305-02

Márka:

Anti-Reflux - csecsemőtápszer, 500 g

Márka:

A HiPP AR speciális csecsemőtáplálék segít a gyakori büfizésnél, tartalmaz természetes sűrítőanyagot, a karubint (=szentjánoskenyér, értékes, természetes rost), ennek köszönhetően sűrűbb és azt eredményezi, hogy az étel tovább marad a gyomorban. Ezáltal csökken az étel visszaáramlása a nyelőcsőbe (reflux) és így a büfizés is. A speciális csecsemőtáplálék alkalmas újszülöttek számára is.

A HiPP AR speciális csecsemőtáplálék különleges orvosi célokra szánt élelmiszer. Alkalmas a gyakori büfizés diétás kezelésére csecsemőkorban és kizárólagos táplálékként is adható. Ha ezt a speciális csecsemőtáplálékot szeretné használni, kérjük, konzultáljon orvosával vagy a táplálkozás, gyógyszerészet vagy anya és gyermek gondozásának területén képzett szakemberrel.

Jellemzők:

  • Tartalmaz természetes sűrítőanyagot, a karubint (=szentjánoskenyér, értékes, természetes rost), ennek köszönhetően sűrűbb és azt eredményezi, hogy **az étel tovább marad a gyomorban**
  • Természetes tejsavókultúrákat tartalmaz, amelyeket az anyatejből izoláltak
  • Esszenciális omega 3 zsírsavakat tartalmaz, amelyek fontosak az agy, az idegsejtek és a látás fejlődéséhez
  • Gluténmentes
  • Könnyen emészthető

Összetétel:

Leválasztott tej*, részben demineralizált tejsavó*, növényi olajok* (pálmaolaj*, repceolaj*, napraforgóolaj*), maltodextrin*, sűrítőanyag karubin, laktóz*, kalcium-hidrogén-karbonát, LCP1 tartalmú olajok (halolaj, Mortierella alpina növényi olaj), kalcium-klorid, ortofoszforsav kalciumsói, L-tirozin, kálium-klorid, C-vitamin, L-fenilalanin, L-triptofán, cink-szulfát, vas-szulfát, stabilizátor tejsav, magnézium-karbonát, természetes tejsavókultúrák (Lactobacillus fermentum hereditum)2, niacin, nátrium-klorid, A-vitamin, E-vitamin, pantoténsav, réz-lizin komplex, B1-vitamin, B6-vitamin, B2-vitamin, kálium-jodid, mangán-szulfát, folsav, K-vitamin, nátrium-szelenit, D-vitamin, biotin, B12-vitamin.

Elkészítési útmutató:

  • Ivóvizet minden elkészítés előtt frissen forralunk fel és hagyjuk hűlni kb. 40-50 °C-ra. A kész víz 2/3-át öntjük a cumisüvegbe.
  • A mérőkanalat könnyedén megtöltjük a termékkel és a kés másik oldalával elsimítjuk.
  • A kimért mennyiségű terméket hozzáadjuk a cumisüveghez.
  • A cumisüveget lezárjuk és alaposan megrázzuk.
  • Hozzáadjuk a maradék vizet és ismét többször alaposan megrázzuk. – Hűtsük le iható hőmérsékletre (kb. 37 °C). Ellenőrizzük a hőmérsékletet.

A Hipp márka:

A HiPP márka 1932 óta foglalkozik gyermekételek gyártásával.

A HiPP márkáról >>

Márka:
HiPP
Kor
születéstől
Laktózmentes
nem
Speciális
antireflux (AR)