HiPP BIO zöldség rizzsel és borjúhússal 220 g
220 g, 8 hónapos kortól
8 hónapos kortól áttérhetnek a finoman pürésített ételekről az apró darabokat tartalmazó főzelékekre, így a babájuk megtanul rágcsálni és megkönnyíti az átmenetet a szilárd ételekre.
Amikor a gyerekekről van szó, minden kanálnak meg kell felelnie a minőségi követelményeknek. Mi a HiPP-nél ezt tudjuk, ezért szigorú BIO szabályokat alkalmazunk:
- szigorúan kerüljük a peszticidek és a kémiai úton szintetizált műtrágyák használatát
- a zöldségeket annyi ideig hagyjuk érni, amennyi szükséges, hogy finomak és táplálóak legyenek
- kíméletesen dolgozzuk fel őket, hogy megőrizzék a fontos tápanyagokat és vitaminokat
- felelősségteljesen gondoskodunk állatainkról is, mert csak a boldog és egészséges állatok adnak minőségi húst
- tartalmaz apró darabokat, hogy a gyerekek megtanuljanak harapni.
- só hozzáadása nélkül - a sótartalom a nátriumtartalomból adódik
- omega-3 zsírsavak a repceolajból - az agy és az idegsejtek fejlődéséhez
- ízesítők, színezékek, tartósítószerek és módosított keményítő hozzáadása nélkül - a törvény szerint
Összetevők: zöldség* 39 % (sárgarépa , karfiol ), víz, főtt rizs 16 %, borjúhús * 8 %, repceolaj 2,5 %
*ökológiai gazdálkodásból
Tápérték (100 g-ra):
– Energiaérték: 66 kcal / 275 kJ
- Zsírok: 3 g
- Zsírok, ebből telített zsírsavak: 0,4 g
- Szénhidrátok: 6,6 g
- Szénhidrátok, ebből cukrok: 1,4 g
- Fehérjék: 2,5 g
- Só: 0,05 g
- Alfa-linolénsav: 0,17 g
- Nátrium: 0,02 g
Elkészítés: Nyissa ki a üveget vagy a kívánt adagot, melegítse vízfürdőben vagy mikrohullámú sütőben, keverje meg a tartalmát műanyag kanállal, hogy ne sérüljön az üveg és ellenőrizze a hőmérsékletet. A fel nem melegített mennyiséget zárja vissza az üvegbe, tárolja hűtőszekrényben és fogyassza el 24 órán belül. A gyermek egészsége érdekében kövesse az elkészítési és tárolási utasításokat.
Tárolja száraz helyen: 10 °C és +25 °C között.
Származási ország: Magyarország
Szállító címe: HiPP Czech, Pekařská 628/14, Prága 155 00, Cseh Köztársaság