HiPP Sárgarépa burgonyával és lazaccal 190 g
Répa krumplival és lazaccal alkalmas csecsemőknek a 4. hónap
befejezése után Ebben az időszakban a menü további
élelmiszer-összetevővel bővül – hússal. A hús nagyon fontos, mert gazdag
fehérjében és vasat tartalmaz, amely kulcsfontosságú szerepet játszik a vérképzésben.
Kezdje kis adagokkal, amíg a gyermek hozzászokik az új ízhez. Amíg nem eszi meg
az egész adagot, pótolja tejalapú étrenddel.
Tulajdonságok:
- só hozzáadása nélkül (a sótartalom az alapanyagok nátriumtartalmából adódik)
- omega-3-zsírsavakkal a repceolajból – fontos az agy és az idegsejtek fejlődéséhez
- tejösszetevő hozzáadása nélkül
- színezékek és tartósítószerek hozzáadása nélkül
- aromák és sűrítőanyagok hozzáadása nélkül – használat előtt keverje össze
- a hozzávalókat gőzzel óvatosan kezelték
- finom püré
- gluténmentes
- omega 3-zsírsavakkal
Összetevők:
- 65% zöldség (sárgarépa 45%, krumpli 20%), víz, LAZAC 8%, repceolaj 2,1%, rizsliszt)
a halhús aránya: 15,2 g Az allergéneket nagybetűkkel
kiemelték
Tápértékek:
Energiaérték kJ/kcal 262/63, Zsírok ebből 2,6 g, – telített MK
0,3 g, – egyszeresen telítetlen MK 1,6 g, – többszörösen telítetlen MK 0,7 g,
Szénhidrátok 6,6 g, – ebből cukrok 2,3 g, Rost 1,8 g, Fehérjék
2,3 g, Só 0,08 g, Nátrium 0,03 g, Béta-karotin (provitamin A) 3,0 mg,
=Vitamin A (RE) 500 µg , Linolénsav (omega-3 MK) 0,15 g, MK=zsírsavak
Elkészítési útmutató: Teljes értékű étel. A nyitott
üveget vagy adagot melegítse vízfürdőben vagy mikrohullámú sütőben. Keverje meg
műanyag kanállal (ne használjon fémet), hogy ne sérüljön az üveg.
Ellenőrizze a hőmérsékletet. A fel nem melegített részt tárolja lezárt üvegben
a hűtőszekrényben és fogyassza el 24 órán belül. Tartsa be az elkészítési és
tárolási utasításokat.
Száraz helyen, szobahőmérsékleten tárolandó. Minimális szavatossági idő:
a fedélen.
Származási ország: Németország
Szállító címe: HiPP Czech, Pekařská 628/14, Prága 155
00, Cseh Köztársaság
A
HiPP márkáról >>