KENDAMIL Folytatódó BIO Nature 2 (800 g) DHA+
A Kendamil 100% BIO/ORGANIC folytatásos tej 2 800 g szuperprémium
teljes tejzsírtartalmú tej az angol nemzeti park, a Lake District érintetlen természeti
környezetéből. Ez az egyetlen organikus tej, amelyet Nagy-Britanniában
termelnek.
Ideális választás az anyatejről való áttérésnél vagy a
szoptatással kombinálva.
A Kendamil BIO/organikus teljes tejzsírtartalmú
tej előnyei:
- 100% BIO/ORGANIC
- BIO/ORGANIC teljes tejzsírtartalmú tejből
- Pálmaolaj, halolaj és GMO nélkül
- Természetes tejillat és kellemes íz
- 13 alapvető vitamint biztosít
- Számos B-vitamint biztosít
- Hozzáadott prebiotikumok GOS, amelyek serkentik a bélflórát és
támogatják a hasznos baktériumok növekedését a bélben, ezáltal
hozzájárulnak az immunrendszer megfelelő működéséhez.
- Kolint és B-vitamint tartalmaz a gyermek agyának megfelelő fejlődéséhez
- Biotint tartalmaz, amelyet H-vitaminként is ismernek, és amely elengedhetetlen az
emberi egészséghez, a növekedéshez és a csecsemő fejlődéséhez.
- 12 legfontosabb ásványi anyagot biztosít.
- Létfontosságú zsírsavakat biztosít, amelyek természetesen megtalálhatóak
a teljes tejzsírtartalmú tejben.
- Minden organikus gazdaságnak meg kell felelnie a Red Tractor szervezet
szigorú előírásainak, amely felügyeli az állattenyésztést és az alapanyagok
termesztését
- Az organikus teljes tejzsírtartalmú csecsemőtápszer = kevesebb növényi olaj, amely
gyakori okozója az emésztési zavaroknak és székrekedésnek a csecsemőknél.
Kerüli a szárított tejpor előállításának folyamatát, amely oxidált koleszterint és
neurotoxikus aminosavakat tartalmazó anyagot hoz létre. Minden tehén, amely
tejet termel.
A Kendamil teheneket fűtakarmányozással nevelnek, ami növeli az Omega-3
zsírsavak százalékos arányát a tejben. Ez az anyag segít csökkenteni az ekcéma, az asztma és
a szénanátha előfordulását. A komplex cukrok támogatják a jó bélbaktériumokat, amelyek kulcsfontosságúak a
normál immun- és emésztőrendszerekhez.
Összetevők:
organikus teljes tejzsírtartalmú tej, organikus sovány tej, organikus
laktóz (tejből), organikus növényi olajok (napraforgó, kókusz, repce), organikus Galakto-oligoszacharidok (tejből), kalcium-citrát,
nátrium-citrát, magnézium-klorid, dokozahexaénsav (Schizochytrium Sp. T18 mikroalgából származó olaj),
kálium-klorid, C-vitamin, kálium-hidroxid, vas-pirofoszfát, cink-szulfát, E-vitamin, niacin,
pantoténsav, réz-szulfát, tiamin, A-vitamin, B6-vitamin,
riboflavin (B2), folsav, mangán-szulfát, kálium-jodid,
nátrium-szelenit, K-vitamin, D-vitamin, biotin, B12-vitamin. Az allergének
vastagon kiemelve. DHA-t tartalmaz (ahogy azt az összes csecsemőtápszerre vonatkozó jogszabályok előírják.)
Tárolja hűvös és száraz helyen 5°-20°C között. Védőgázas csomagolásban. A minimális szavatossági idő a doboz alján található. Felbontás után 4 héten belül fogyassza el.
Termékünknek tökéletes állapotban kell Önhöz érkeznie. Ha nem így van,
hívjon minket, és szívesen megvizsgáljuk az okát. Ebben az esetben
kérjük, ne dobja ki a dobozt vagy a csomagolás tartalmát. Ez a garancia nem befolyásolja
az Ön törvényes jogait.
Fontos figyelmeztetés:
A szoptatás a legjobb módja a csecsemő táplálásának. A Kendamil
organikus folytatásos tej 2 6–
12 hónapos gyermekek számára készült, változatos étrend részeként, az Ön orvosával,
gyógyszerészével, szülésznőjével, egészségügyi szakemberrel, gyermekápolóval,
dietetikussal vagy más táplálkozási szakértővel történő konzultáció alapján, a gyermek egyéni szükségleteinek megfelelően.
Elkészítés:
- Mossa meg a kezét, sterilizálja az összes eszközt és a cumisüveget a gyártó utasításai szerint.
- Forraljon friss vizet és hagyja kihűlni legfeljebb 30 percig.
Az ideális hőmérséklet 37 °C (a túl hideg vízben a tej nehezebben oldódik fel). Ne használjon mesterségesen puhított vagy többször forralt vizet. Öntse a kívánt mennyiségű vizet (az alábbi útmutató szerint a készítéshez) a sterilizált cumisüvegbe
- Adja hozzá a csomagolás részét képező mérőkanállal a megfelelő számú egyenletesen elsimított mérőkanál port a vízzel teli üvegbe.
- Zárja le az üveget és alaposan rázza meg, hogy a por feloldódjon.
- Hűtse le ivási hőmérsékletre. Mindig ellenőrizze a folyadék hőmérsékletét a csuklóján, mielőtt etetné.