KINDERKRAFT Autósülés Comfort up i-size szürke (76-150 cm)

Termékkód: F179932 Beszállítói kód: KCCOUP02GRY0000
  • Szín:

Készleten

Ár

29 990 Ft

Kedvezményes ár

25 075 Ft
Tartósan csökkentett ár
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

KINDERKRAFT Autósülés Comfort up i-size szürke (76-150 cm)

Márka:

Ez egy COMFORT UP i-Size gyerekülés, 76 és 150 cm közötti magasságú gyermekek számára. A gyerekülés megfelel a legújabb R129 i-Size szabványnak. Ennek köszönhetően biztos lehet abban, hogy gyermeke megfelelően védett lesz körülbelül 15 hónapos kortól 12 éves korig (a régi szabvány szerint 9–36 kg). Ez egy univerzális gyerekülés a beszerelés szempontjából, és a fejtámla és a biztonsági övek széles beállítási lehetőségeinek köszönhetően könnyen alkalmazkodik növekvő gyermekéhez.

A COMFORT UP i-Size olyan funkciókkal van felszerelve, amelyek növelik a használat kényelmét. A kicsiket puha és légáteresztő kárpitozás, széles, mély ülés és eltávolítható, moduláris betét várja a kisebb gyermekek számára. A szülők számára örömteli lehet a belső hevederek elrejtésének lehetősége és az EASY GROW rendszer, amely lehetővé teszi a fejtámla és a hevederek egyidejű beállítását – mindössze egy kézzel.

i-Size szabvány A COMFORT UP i-Size gyerekülés megfelel a legújabb R129 i-Size szabványnak. Minden ütközési teszten átesett. Ez egy biztonságos gyerekülés, amely hosszú évekig szolgálja majd Önt.

Gyors beszerelés A COMFORT UP i-Size univerzális – a 3 pontos autós öv rögzítési rendszere lehetővé teszi a nagyon gyors beszerelést még az ISOFIX rendszer nélküli autókban is. Az intuitív vezetők megkönnyítik a helyes övbehúzást mindenki számára.

Együtt nő a gyermekkel A gyerekülés 15 hónapos kortól 12 éves korig (9–36 kg) kíséri Önt az utazások során! Egy gyerekülés több éven át tart majd.

Tökéletes alkalmazkodás A COMFORT UP i-Size gyerekülés nagyobb és kisebb gyermekek számára is alkalmazkodik. Széles, mély ülése van, és a kisebb gyermekek számára eltávolítható moduláris betét.

5 pontos biztonsági övek Az EASY GROW SYSTEM segítségével egyszerre állíthatja be a biztonsági öveket és a fejtámlát, és 11 pozíció egyikébe állíthatja be őket. A belső övek puha párnázattal rendelkeznek, és könnyen beállíthatók a gyermek méretéhez. A gyerekülésnek speciális gumijai vannak az övek rögzítésére, amelyeknek köszönhetően a gyermek könnyen leülhet. És amikor eljön az ideje, hogy a gyermeket a biztonsági övvel bekössék: a belső öveket elrejtheti anélkül, hogy ki kellene vennie őket az ülésből.

Kényelem, amely évekig tart A COMFORT UP i-Size minden utazáson kényelmet garantál – ezt a légáteresztő és puha anyag, valamint az oldalakon lévő szellőző háló biztosítja. Kényelmet nyújt a szülőknek is: a gyerekülésnek eltávolítható kárpitozása van, amely könnyen tisztítható.

Kivitelezés Héj: PP Kárpitozás: poliészter

Méretek: 61,5–84 × 44 × 49 cm (magasság, szélesség, mélység) Súly: 6 kg

Márka:
Kinderkraft
Isofix
nem
Ülés
menetirányban