KINDERKRAFT Autósülés I-360 i-Size 40-150 cm Szürke

Termékkód: F182952 Beszállítói kód: KCI36000GRY0000
  • Szín:

Készleten

Ár

69 990 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

KINDERKRAFT Autósülés I-360 i-Size 40-150 cm Szürke

Márka:

A forgatható autósülés I-360 a biztonságos utazást egy magasabb szintre emeli. A gyerekek számára készült a születéstől körülbelül 12 éves korig (36 kg/150 cm). A speciális H-GUARD, SPS+ rendszerekkel és az ISOFIX biztonságos beépítését jelző indikátorokkal van felszerelve, valamint egy stabilizáló lábbal (a 100 cm magasságú gyerekek számára, azután könnyen behúzható), ami növeli az autósülés stabilitását a járműben. Ezenkívül rendelkezik az EASY SPIN SYSTEM 360°-al, amelynek köszönhetően pillanatok alatt maga felé fordíthatja az autósülést és helyesen becsatolhatja a gyermeket az 5 pontos belső biztonsági övekkel.

Az I-360 lehetővé teszi a gyerekek szállítását menetiránnyal ellentétesen (RWF) egészen 4 éves korig! Az RWF szállítás frontális ütközés esetén akár ötször biztonságosabb. És amikor eljön az ideje az utazásnak a menetiránnyal megegyezően, az ülést könnyen meg lehet fordítani anélkül, hogy ki kellene venni a járműből. Az I-360 i-Size autósülés az egész út során megvédi gyermekét a fejtámla 12 állítási fokozatának és az ülés dőlésszögének 5 állítási fokozatának köszönhetően.

A legmagasabb biztonsági szabványok Az I-360 biztonságos autósülés, amelyet teszteltek és a jelenlegi szabványoknak megfelelően alakítottak ki. Ebben az ülésben szállíthatja gyermekét menetiránnyal ellentétesen (RWF) körülbelül 4 éves korig. Az RWF jelenleg a legbiztonságosabb helyzet a kisgyermekek szállítására - frontális ütközés esetén akár ötször biztonságosabb!

Az egész utazásra az autósülésben Az I-360 autósülés megvédi gyermekét a születéstől körülbelül 12 éves korig (36 kg/150 cm). A széles beállítási tartománynak és a praktikus funkcióknak köszönhetően az autósülés könnyen alkalmazkodik a gyermek igényeihez.

EASY SPIN SYSTEM 360° Az EASY SPIN 360° rendszer nemcsak a gyermek autósülésbe való becsatolását könnyíti meg a belső övek segítségével. Lehetővé teszi a beállítások gyors megváltoztatását (RWF és FWF) anélkül, hogy ki kellene venni az egész autósülést a járműből. Egyszerűen oldja fel a biztonsági zárat és fordítsa az ülést maga felé, hogy könnyen leültethesse és becsatolhassa a gyermeket, vagy fordítsa az ülést a menetiránynak megfelelően.

Biztonságos utazás Az I-360 autósülés két biztonsági rendszerrel van felszerelve, amelyek célja a gyermek még jobb védelme az utazás során. A H-GUARD SYSTEM egy megerősített háromrétegű fejtámla memóriahabbal, amely elnyeli az ütközés során keletkező erőt. Az ülés héja széles és magas oldalvédőkkel van megerősítve, amelyek elnyelik az oldalirányú ütközés során keletkező erőket (SIDE PROTECT SYSTEM +).

Könnyű felszerelés Az autósülést könnyen be lehet szerelni a járműbe az ISOFIX rendszernek köszönhetően (a rögzítőknek vannak helyes beépítést jelző indikátorai). Az I-360 autósülésnek van egy stabilizáló lába is, amely további támaszként és stabilizálóként szolgál az ülés szállítása során menetiránnyal ellentétesen (RWF). Amikor a gyermeket hárompontos biztonsági övvel kezdik becsatolni, a lábat be kell húzni.

Alkalmazkodik a kis utas igényeihez Az I-360-nak akár 12 fejtámla-beállítási fokozata és 5 ülésszög-beállítási fokozata van (RWF és FWF helyzetekben). Ez nemcsak növeli a kis utazó kényelmét, hanem a biztonságát is: az ülés, amelyet helyesen állítottak be a gyermek magasságának megfelelően és jól illeszkedik a jármű üléséhez, jobban védi az utazó gyermeket.

Kényelmes utazás Ez az autósülés kielégíti a szülők igényeit is. Amikor itt az ideje, hogy a gyermeket hárompontos biztonsági övvel csatolja be a járműben, helyezze a belső öveket az autósülés tárolórekeszébe anélkül, hogy ki kellene vennie a járműből. Az I-360 autósülést memóriahab betéttel szállítják. Ez a kisebb, vékonyabb gyerekek számára készült: növeli a kényelmet és a biztonságot az utazás során. Ez egy olyan autósülés, amely évekig tart. Hogy minél tovább újszerűnek tűnjön, van egy huzata, amelyet nagyon könnyű levenni és kimosni.

Műszaki paraméterek:

Anyagok:

  • alap: PP műanyag
  • huzat: poliészter
  • hab: hab, memóriahab

Méretek:

  • az ülés belső hossza 34 cm
  • az autósülés hossza (fekvő helyzetben) 63 cm FWF/ 75 CM RWF
  • külső szélesség 44 cm
  • külső magasság min. 61 cm
  • külső magasság max. 81 cm

Súly: 11 kg

Márka:
Kinderkraft
Isofix
igen
Ülés
menetiránnyal szemben