KINDERKRAFT Autósülés I-Grow i-Size 40-150 cm Szürke

Termékkód: F182949 Beszállítói kód: KCIGRO00GRY0000
  • Szín:

Készleten

Ár

55 695 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

KINDERKRAFT Autósülés I-Grow i-Size 40-150 cm Szürke

Márka:

A forgatható autósülés I-GROW végigkíséri Önt a gyermek születésétől egészen körülbelül 12 éves koráig (36 kg/150 cm magasságig). A klasszikus elemeken túl, mint például az állítható 5 pontos belső övek és a szilárd váz, számos további biztonsági funkcióval van felszerelve, mint például a H-GUARD és SPS+ rendszerek és az ISOFIX és TOP TETHER biztonságos rögzítését jelző indikátorok. És az EASY SPIN 360° rendszernek köszönhetően az autósülést pillanatok alatt maga felé fordíthatja és a belső övek segítségével helyesen becsatolhatja a gyermeket.

Ezenkívül az I-GROW lehetővé teszi a gyerekek hátrafelé történő szállítását az útiránnyal szemben (RWF) egészen 4 éves korig! Az RWF a gyerekek szállításának legbiztonságosabb módja – frontális ütközés esetén akár 5-ször biztonságosabb. Az autósülés minden körülmények között megvédi gyermekét a 12 pozíciós fejtámla állítási lehetőségének és az 5 pozíciós háttámla dőlésszögének köszönhetően. Ez egy olyan autósülés, amely minden lehetséges szinten biztonságos.

A születéstől körülbelül 12 éves korig! Az I-GROW autósülés végigkíséri Önt utazásai során a születéstől egészen körülbelül 12 éves korig (36 kg)! Egy terméket vásárol, és az az egész utazás során megvédi gyermekét az autósülésben.

A legmagasabb biztonsági szabványok Az I-GROW-t biztonságos és kényelmes utazásra tervezték. Lehetőséget biztosít a gyermek hátrafelé történő szállítására az útiránnyal szemben (RWF) körülbelül 4 éves korig. Az RWF a kisgyermekek szállításának legbiztonságosabb módja, és lehetőség szerint a lehető leghosszabb ideig így kell őket szállítani – frontális ütközés esetén akár 5-ször biztonságosabb.

EASY SPIN 360° Ez a rendszer jelentősen megkönnyíti a gyermek autósülésbe való becsatolását. Egyszerűen nyomja meg a könnyen hozzáférhető gombot és fordítsa az autósülést az első irányba, hogy be tudja helyezni a gyermeket. Az EASY SPIN 360° rendszer lehetővé teszi a helyzet (RWF és FWF) gyors megváltoztatását is, anélkül, hogy az egész autósülést le kellene szerelni.

Biztonságos utazás Az I-GROW autósülés két különleges biztonsági rendszerrel rendelkezik a gyermek utazás közbeni védelmére. Erősített fejtámla memóriahabbal, amely elnyeli az ütközés erejét (H-GUARD SYSTEM). Másrészről az autósülés vázát széles és magas oldalvédőkkel erősítették meg, amelyek elnyelik az oldalirányú ütközés erejét (SIDE PROTECT SYSTEM +).

Könnyű ISOFIX telepítés Az ISOFIX rendszernek köszönhetően az autósülés pillanatok alatt felszerelhető. A rögzítőpontok mellett indikátorok találhatók, amelyek jelzik, hogy az autósülés helyesen van-e felszerelve. Ezenkívül az I-GROW autósüléshez egy TOP TETHER öv is tartozik, amely további megerősítést nyújt a telepítés során, ha az autósülés belső öveivel van rögzítve.

EASY GROW SYSTEM Az I-GROW rendszer növekszik a gyermekével – akár 12 fejtámla állítási lehetőséggel és 5 háttámla dőlésszög beállítási lehetőséggel rendelkezik (RWF és FWF pozíciókban egyaránt). Ne feledje, hogy az autósülés a gyermek magasságának megfelelő beállítása biztonságosabbá teszi az utazást!

Kényelem évekig Ez egy olyan autósülés, amely megfelel a szülők igényeinek is. Többek között az I-GROW olyan megoldással van felszerelve, amely lehetővé teszi az 5 pontos biztonsági övek elrejtését anélkül, hogy ki kellene venni őket. Az I-GROW autósülés emellett moduláris memóriahab betéttel rendelkezik a kisebb gyermekek számára: ez növeli a kényelmet és a biztonságot a kisgyermekek autósülésben történő szállítása során. A szülők számára további előny, hogy a huzat könnyen levehető és kimosható.

Anyagok:

  • alap: PP
  • huzat: poliészter
  • hab: hab, memóriahab

Méretek:

  • ülés belső hossza: 34 cm
  • autósülés hossza (fekvő helyzetben): 59 cm FWF/ 75 cm RWF
  • külső szélesség: 44 cm
  • külső magasság min.: 61 cm
  • külső magasság max. 81 cm

Súly: 11 kg

Márka:
Kinderkraft
Isofix
igen
Ülés
menetirányban, menetiránnyal szemben, mindkét irányban