KINDERKRAFT Autósülés Safety fix 2 i-size fekete (76-150 cm)

Termékkód: F179928 Beszállítói kód: KCSAFI02BLK0000
  • Szín:

Készleten

Ár

42 990 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

KINDERKRAFT Autósülés Safety fix 2 i-size fekete (76-150 cm)

Márka:

SAFETY FIX 2 i-Size gyermekülés, amely a gyermek biztonságát szem előtt tartva lett tervezve. Alkalmas 76–150 cm magasságú (kb. 15 hónapos kortól 12 éves korig vagy 9–36 kg súlyig) csemeték számára. Az autósülés megfelel a legújabb R129 i-Size szabványnak – az autóba való könnyű beépítés (ISOFIX és TOP TETHER) és a specializált biztonsági rendszerek kombinációjával a SAFETY FIX 2 i-Size biztonságos gyermekülés, amely több éven át szolgálja majd Önt.

Az autósülés tökéletesen alkalmazkodik a nagyobb és kisebb gyermekekhez. Széles, mély üléssel és eltávolítható moduláris betéttel rendelkezik a kisebb gyermekek számára. Az autósülést az autó üléséhez is igazíthatja, hogy még szorosabban illeszkedjen, ezáltal növelve a biztonságot utazás közben.

A legújabb szabvány A SAFETY FIX 2 i-Size megfelel a legújabb R129 i-Size szabványnak, így biztos lehet benne, hogy biztonságos gyermekülésről van szó. Minden ütközési teszten átesett.

Egy autósülés, amely évekig tart A SAFETY FIX 2 i-Size növekszik a gyermekével együtt. Alkalmas 15 hónapos kortól 12 éves korig (76–150 cm magasság, 9–36 kg súly) lévő gyermekek számára, így hosszú éveken át szolgálja majd Önt.

Biztonsági rendszerek Az autósülés H-GUARD rendszerrel van felszerelve, 3-rétegű fejtámlával memóriahabbal, amely hatékonyan védi a fejet és a nyakat. Ezenkívül a SIDE PROTECT SYSTEM, azaz a széles és magas oldalvédők, elnyelik az ütközéskor keletkező energiát és távol tartják azt a gyermek testétől.

Egyszerű beépítés Az autósülést ISOFIX és TOP TETHER segítségével lehet beépíteni. Mindkét mechanizmusnak van helyes beépítést jelző indikátora, ami csökkenti a járműben történő helytelen beépítés kockázatát. Ha zöld színt mutatnak – biztonságosan folytathatja az utat.

A gyermekhez igazítva Az autósülés széles és mély üléssel rendelkezik – ideális a nagyobb gyermekek számára. A kisebb csemeték számára pedig moduláris betét áll rendelkezésre.

Tökéletes illeszkedés az autóba Lehetősége van egyszerűen beállítani a háttámla dőlésszögét – ennek köszönhetően az autósülés még jobban illeszkedik a jármű üléséhez, ezáltal biztonságosabb.

A pántok egyszerű beállítása Az EASY GROW SYSTEM segítségével egyszerre állíthatja be a pántokat és a fejtámlát (12 szint). A belső 5-pontos biztonsági öveket védőkkel szükség esetén elrejtheti az ülésben, anélkül, hogy ki kellene venni őket. A SAFETY FIX 2 i-Size gumipántokkal rendelkezik, amelyek a helyükön tartják a pántokat, amikor a gyermekét az autósülésbe helyezi.

Kényelmes használat Az autósülés levehető kárpittal rendelkezik, amelyet néhány pillanat alatt tisztíthat meg. A anyag légáteresztő, így a gyermek meleg időben is kényelmesen utazhat. Ezenkívül a SAFETY FIX 2 i-Size autósülésben extra puha hab található az ülésben. Még a hosszú utazások sem jelentenek problémát a gyermek számára.

Feldolgozás: Kárpit: poliészter Héj: PP

Méretek: 60,5–82,5 × 44 × 49 cm (magasság, szélesség, mélység) Súly: 7,75 kg

Márka:
Kinderkraft
Isofix
igen
Ülés
menetirányban