KINDERKRAFT Autósülés Xpedition 2 i-Size 40-150cm Szürke

Termékkód: F184791 Beszállítói kód: KCXPED02GRY0000
  • Szín:

Készleten

Ár

74 265 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

KINDERKRAFT Autósülés Xpedition 2 i-Size 40-150cm Szürke

Márka:

Az XPEDITION 2 i-Size az ikonikus Kinderkraft XPEDITION autósülés utódja. Minden funkciót gondosan úgy fejlesztettek ki, hogy a lehető legnagyobb védelmet és kényelmet biztosítsa gyermekének az utazás során. Az XPEDITION 2 i-Size egy 4 az 1-ben multifunkciós autósülés, amely 40-től 150 cm-ig (0 – 36 kg, születéstől kb. 12 éves korig) terjedő gyermekek számára készült. Megfelel az i-Size autósülések legújabb R129 szabványának, és szigorú ütközési teszteken is átesett.

Ez a forgatható autósülés lehetővé teszi a menetiránnyal ellentétes utazást (RWF) kb. 4 éves korig (105 cm-ig, 20 kg-ig). Ne feledje, hogy az RWF az az ülés pozíció, amely akár ötször biztonságosabb frontális ütközés esetén, különösen a 4 éven aluli gyermekek számára!

A gyermek szállítása az XPEDITION 2 i-Size autósülésben még biztonságosabb a speciális rendszereknek köszönhetően. Az H-GUARD+ (háromrétegű, memóriahabos fejtámla) védi a gyermek érzékeny nyakát, fejét és vállait. A törzs védelmét az SPS biztosítja, ami egy magas, széles oldalsó borítás, amelyet tovább erősítettek, hogy teljes körű biztonságot nyújtson gyermekének.

Az XPEDITION 2 i-Size egy forgatható autósülés beépített alappal, amely lehetővé teszi az autósülés ajtó felé történő könnyű és gyors forgatását, megkönnyítve ezzel a gyermek leültetését és a belső övekkel történő bekötését. Az EASY SPIN 360° rendszer lehetővé teszi az RWF-ről FWF-re történő könnyű váltást anélkül, hogy ki kellene venni az autósülést az autóból. Az ISOFIX és a TOP TETHER rendszerek megkönnyítik az autósülés autóba történő beépítését, és további funkciók növelik az autósülés kényelmét az utazás során.

Az XPEDITION 2 i-Size legmagasabb biztonsági szabványa még biztonságosabbá teszi az elődjét. Ez az autósülés megfelel az i-Size autósülések legújabb R129 szabványának, amely még szigorúbb ütközési teszteket ír elő, beleértve az oldalirányú ütközési teszteket is. Ezeket a teszteket sikeresen teljesítette, így maximális védelmet nyújt gyermekének. Lehetővé teszi továbbá a gyermek menetiránnyal ellentétes szállítását (RWF) kb. 4 éves korig (105 cm, 20 kg), ami akár ötször biztonságosabb frontális ütközés esetén.

A használat teljes ideje alatt – 4 az 1-ben autósülés Az XPEDITION 2 i-Size egy multifunkciós autósülés, amely védi gyermekét születéstől kb. 12 éves korig (36 kg/150 cm magasságig). Ez egy olyan autósülés, amely különböző magasságú és igényű gyermekek számára készült, és 4 magassági tartományt kombinál. A legkisebbek igényeinek kielégítésére az autósülés továbbá rendelkezik egy ERGO PAD betéttel az AIR FLOW rendszerrel, amely csökkenti a helyet a gyermek és az autósülés héja között, így megőrzi a helyes anatómiai pozíciót, és ezzel a biztonságot és kényelmet a gyermek számára.

EASY SPIN 360° Az EASY SPIN 360° rendszer lehetővé teszi az autósülés ajtó felé történő gyors és könnyű forgatását. Ennek köszönhetően kényelmesebben ültetheti le és kötheti be gyermekét az ötpontos belső biztonsági övekkel. Gyorsan átválthat RWF-ről FWF-re anélkül, hogy ki kellene vennie az egész autósülést az autóból és újra rögzítenie.

Biztonságos utazás Az XPEDITION 2 i-Size autósülés két további biztonsági rendszerrel rendelkezik, amelyek úgy lettek kialakítva, hogy még jobban védjék gyermekét az utazás során. Az H-GUARD+ rendszer egy megerősített háromrétegű fejtámla memóriahabbal, amely elnyeli az ütközés során keletkező erőt. A memóriahab a fejtámlában kényelmet és biztonságot nyújt a gyermeknek. Használat közben nem deformálódik, rugalmas és tartós marad hosszabb ideig, csökkenti a távolságot a gyermek teste és az autósülés héja között, és nagyon kényelmes. Mindez biztonságot és kényelmet biztosít gyermekének hosszú éveken át. Másrészről az autósülés SPS oldalsó részein magas megerősített oldalsó borítások találhatóak, amelyek garantálják gyermekének védelmét azáltal, hogy csökkentik az ütközés túlzott erejét és szétszórják azt, hogy a lehető legjobban védjék a fejet, a nyakat és a vállakat.

Gyors felszerelés ISOFIX-szel A környezet védelme és a szülők kényelme érdekében úgy döntöttünk, hogy elektronikus használati utasításokra váltunk. Most már mindig kéznél vannak ezek az utasítások a QR kódok segítségével az autósülés héján. Ennek köszönhetően az autósülés könnyen telepíthető az autóba az ISOFIX és a TOP TETHER rendszerekkel (az összekötő elemeken indikátorok találhatóak, amelyek segítenek a helyes telepítésben). Az autósülés autóba történő beépítése és az indikátorok zölden való ellenőrzése csak egy pillanatot vesz igénybe.

A gyermekhez igazítva Az XPEDITION 2 i-Size autósülés rendelkezik az EASY GROW SYSTEM-mel (7 állású fejtámla beállítás a hevederekkel) és a RECLINING rendszerrel (4 állású dőlésszög beállítás az idősebb gyermekek számára, FWF pozícióban). Az autósülés helyes dőlésszögének beállítása nem csak a kényelmet növeli az utazás során, hanem biztonságosabbá is teszi – az autósülés stabilabb lesz és jobban védi a kis utast.

ERGO PAD betét Az XPEDITION 2 i-Size ergonomikus, minőségi ERGO PAD betéttel van felszerelve az AIR FLOW rendszerrel. Nem csak garantálja a gyermek testének az anatómiai helyzetét vezetés közben, gondoskodik a kényelméről és a gerinc helyes fejlődéséről, hanem biztosítja a levegő áramlását a meleg napokon történő vezetés során. A betét 60 cm alatti gyermekek számára készült, és egyben egy további réteg, amely szétszórja az ütközés energiáját, mielőtt az a gyermekhez érne.

Kényelem sok éven át Ez egy olyan autósülés, amely nem csak a biztonságra, hanem a kényelemre is odafigyel. Az XPEDITION 2 i-Size 60 cm alatti gyermekek számára készült betéttel érkezik, amely garantálja a gyermek testének helyes helyzetét, és egy további réteg, amely szétszórja az ütközés energiáját, mielőtt az a gyermekhez érne.

Ezenkívül az XPEDITION 2 i-Size autósülés könnyen eltávolítható borítással rendelkezik, amely mosható, hogy az autósülés hosszú évekig tiszta maradjon. Amikor eljön az ideje, hogy a gyermeket hárompontos biztonsági övvel kösse be, helyezze a belső öveket az autósülés tárolóhelyére anélkül, hogy ki kellene vennie őket. A gyermek kényelme érdekében az ötpontos biztonsági öv puha párnázattal van ellátva csúszásgátló pántokkal alatta. Az autósülésnek vannak szellőzőnyílásai is a héjban a további levegőáramlás érdekében a meleg napokon, amelyek biztosítják a kényelmes utazást.

Kényelem, biztonság és minőség Az XPEDITION 2 i-Size az ikonikus XPEDITION autósülés utódja. Ahogy egy prémium autósüléstől elvárható, az XPEDITION 2 i-Size gondos, finom kidolgozással és magas minőségű anyagokkal rendelkezik a kárpitozáshoz. Az autósülés tökéletesen illeszkedik az autója dizájnjához.

Anyagok:

  • Alap: polipropilén (PP) – befecskendezéssel nyert, fém
  • Kárpitozás: poliészter
  • Habok: hab, memóriahab
  • Héj: polipropilén (PP) – befecskendezéssel nyert
  • Oldalsó borítások: EPS
Márka:
Kinderkraft
Isofix
igen
Ülés
menetirányban, menetiránnyal szemben, mindkét irányban