KINDERKRAFT SELECT Autósülés i-Care i-Size 40-87 cm Harbor kék

Termékkód: F186182 Beszállítói kód: KCICAR00BLU0000

Márka:

KINDERKRAFT SELECT Autósülés i-Care i-Size 40-87 cm Harbor kék

Márka:

Bemutatjuk az I-CARE i-Size-t – RWF 40–87 cm-es autósülést, amely megfelel az R129 i-Size szabványnak. Újszülöttek számára tervezték, egészen 15 hónapos korig. Ez egy mobilis, kényelmes és mindenekelőtt biztonságos autósülés. Szigorúbb feltételek mellett tesztelték, mint amit az i-Size szabvány megkövetel, és speciális biztonsági rendszerekkel van felszerelve, mint például a H-GUARD SYSTEM és a SIDE PROTECT SYSTEM.

Az I-CARE i-Size autósülés menetiránnyal ellentétesen kerül beépítésre és 5-pontos biztonsági övekkel rendelkezik az Y-övek helyett. Mindez azt jelenti, hogy az I-CARE i-Size autósülés minden úton gondoskodik a gyermekéről. Ezzel az autósüléssel bármikor és bárhol mobilis lehet: ergonomikus fogantyúval, TRAVEL SYSTEM kialakítási lehetőséggel és állítható napellenzővel rendelkezik, amely védi a gyermeket a napfénytől, a széltől vagy a szitáló esőtől.

A legmagasabb szintű biztonság Az RWF I-CARE i-Size autósülést szigorúbb feltételek mellett tesztelték, mint amit az i-Size szabvány megkövetel. Míg a jelenlegi szabvány 50 km/h sebességnél végzett teszteket ír elő, a mi tesztjeinket 64 km/h sebességnél végezték, ami lehetővé tette számunkra az autósülés teljesítményének még pontosabb értékelését. Ezeknek a teszteknek az eredménye egyértelműen pozitív és megerősíti a magas szintű védelmet, amelyet az I-CARE i-Size autósülés nyújt.

Biztonsági rendszerek Az I-CARE i-Size autósülés speciális biztonsági rendszerekkel van felszerelve, amelyeknek köszönhetően minden út még biztonságosabb. A H-GUARD, háromrétegű fejtámla memóriahabbal, hatékonyan védi a gyermek fejét és nyakát oldalirányú ütközés esetén. A SIDE PROTECT SYSTEM, vagyis az erősített oldalvédők a gyermek vállainak, gerincének és csípőjének védelmét biztosítják. Az autósülés konstrukciója eloszlatja és elnyeli az oldalirányú ütközés során keletkező erőket, és távol tartja azokat a gyermektől.

A még jobb védelem érdekében Az 5-pontos biztonsági övek olyan megoldást jelentenek, amelyek növelik a kisgyermekek szállításának biztonságát az autósülésben. Hatékonyan eloszlatják az ütközéskor keletkező erőt a gyermek testének akár 5 stratégiai pontján keresztül.

Gyors és egyszerű szerelés A CARE FX alap segítségével a szerelés gyors és egyszerű (külön megvásárolható). Az autósülést egyszerűen rögzítse az autóban már beépített alaphoz. Egy éles kattanás jelzi, hogy az autósülés biztonságosan rögzítve van. Az alap továbbá rendelkezik helyes beépítést jelző indikátorokkal: az ISOFIX csatlakozóknál és a stabilizáló lábaknál. Létezik továbbá 3-pontos biztonsági övvel történő beépítési lehetőség: az autósülés vezetősínekkel rendelkezik, amelyek megkönnyítik a biztonsági öv helyes felhelyezését. ALAP NÉLKÜLI VERZIÓ: A szerelés egyszerű és problémamentes – egyszerűen helyezze az I-CARE i-Size autósülést az autóban már beépített alapra*. Opcionálisan az autósülést 3-pontos biztonsági övvel is felszerelheti – az egyszerűen használható övvezető csökkenti az autósülés helytelen rögzítésének kockázatát.

A gyermekhez igazodik Az I-CARE i-Size autósülés az EASY GROW rendszerrel van felszerelve, így növekszik a gyermekkel. Az övek és a fejtámla jelenlegi beállítása lehetővé teszi az autósülés a gyermek magasságához való igazítását. A fejtámla 4 fokozatban állítható.

Moduláris betét kisgyermekek számára Az I-CARE i-Size olyan autósülés, amely minden gyermekhez alkalmazkodik – ezért mély és széles. Eltávolítható moduláris betéttel rendelkezik 75 cm-ig. Illeszkedik a kisebb gyermekek testéhez, miközben csökkenti a helyet a gyermek teste és az autósülés között, ezáltal jobb védelmet nyújt. A betét fejtámlája memóriahabbal van felszerelve, amely tovább védi a gyermek fejét és kényelmet biztosít az utazás során.

Utazás születéstől kezdve Az I-CARE i-Size autósülés állítható napellenzővel rendelkezik, amely védi a gyermeket a napfénytől, a széltől és a szitáló esőtől. Nem igényel fogantyú rögzítést. Emellett szellőző héjjal, eltávolítható és könnyen tisztítható huzattal rendelkezik, amely lélegző és kellemes tapintású. Az I-CARE i-Size a utazási kényelem szimbóluma, függetlenül attól, hogy mennyi ideig tart az út!

Mozgékonyság és szabadság Nagy babakocsival utazni nehézkes lehet a szülők számára. Ezért létrehozhat egy utazási rendszert az I-CARE i-Size babakocsival. A TRAVEL SYSTEM lehetővé teszi az autósülés speciális adapterek segítségével történő rögzítését a babakocsi vázához. Az autósülés továbbá ergonomikus fogantyúval rendelkezik, amely több pozícióba állítható és kényelmes szállítást tesz lehetővé az autósülésben lévő gyermekkel.

Az alap külön megvásárolható

Műszaki paraméterek:

  • Héj: EPS, memóriahab
  • Huzat: Poliészter
  • Napellenző: rugalmas poliészter
  • ISOFIX alap: műanyag
  • Méretek: 56 × 44 × 66 cm
  • Ülés (betét nélkül): mélység 20 cm, szélesség 29 cm
  • Fejtámla (betét nélkül): szélesség 29 cm, magasság a fejtámla széléig: 43,5 cm
  • Súly: 4,2 kg
Márka:
Kinderkraft select
Isofix
igen, nem
Ülés
menetiránnyal szemben