KINDERKRAFT SELECT Autósülés i-Fix 40-150 cm Cool grey

Termékkód: F184727 Beszállítói kód: KCIFIX00GRY0000
  • Szín:

Készleten

Ár

82 410 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

KINDERKRAFT SELECT Autósülés i-Fix 40-150 cm Cool grey

Márka:

Az I-FIX i-Size forgatható autósülés okosan tervezett, amely meghatározza a biztonságos utazás szabványait a gyermekek számára születéstől 12 éves korig (40–150 cm). Az I-FIX i-Size autósülés fejlett védelmi rendszereket kínál, mint például a H-GUARD+ és az SPS+, és különleges EPP habbal van felszerelve a héjban és a fejtámlában, amely ismert kivételes ütközési energiaelnyelő képességéről. Ennek köszönhetően gyermeked védelmet élvez a legkiszámíthatatlanabb helyzetekben is. Az I-FIX i-Size autósülés egyik előnye a menetiránnyal ellentétes utazás 4 éves korig, ami jelentősen növeli a biztonságot. Kényelmes telepítés az ISOFIX rendszer és a támasztóláb segítségével nem csak további stabilitást biztosít, hanem időt is megtakarít. Az utazási kényelmet az ERGO PAD PRO betét biztosítja, amely a gyermekkel növekszik (a használat kiterjesztett tartományával akár 87 cm-ig) és memóriahab van a fejtámlában. Az AIR FLOW rendszer optimális hőmérsékletet és légtéráramlást biztosít a gyermek körül.

A legújabb biztonsági szabványok Az I-FIX i-Size autósülés megfelel a legújabb biztonsági előírásoknak és az i-Size-nak. Széleskörű teszteken esett át nagyon szigorú körülmények között, beleértve az elülső és oldalsó ütközéseket 28%-kal megnövelt sebességnél. Ezek a magasabb sebességnél végzett tesztek lehetővé teszik a sülés héjának repedésállóságának pontosabb ellenőrzését, mivel 50%-kal több kinetikus energiának van kitéve. A legújabb szabványokon alapuló tanúsítványnak köszönhetően összpontosíthatsz a vezetésre azzal a bizonyossággal, hogy gyermeked biztonságban van.

5 az 1-ben autósülés Az I-FIX i-Size autósülés lehetővé teszi a gyermekek szállítását menetiránnyal ellentétesen (RWF) 4 éves korig. Az elülső ütközés esetén ez a pozíció ötször biztonságosabb, mint az FWF. Az I-FIX i-Size autósülés alkalmas újszülöttektől 12 éves korig (150 cm magasságig). A csecsemők és kisebb gyermekek számára a csomag részét képezi egy puha betét a használat kiterjesztett tartományával (akár 87 cm-ig), amely csökkenti a távolságot az ülés és a gyermek teste között, ezzel növelve a biztonságát.

H-GUARD+, SPS+ Az ülés két rendszerrel van felszerelve, amelyek a legmagasabb szintű biztonságot biztosítják az utazás során. A H-GUARD+ egy megerősített háromrétegű fejtámla további habbal. Ez a szerkezet védi a fejet és a nyaki gerincet, mivel még jobban elnyeli az ütközés során keletkező energiát, és egyben növeli az utazás kényelmét azzal, hogy alkalmazkodik a gyermek fejének egyedi formájához. Az SPS+ rendszer viszont egy fejlett oldalsó védelmi rendszer – a huzatokat ütközőkkel egészítették ki, amelyek úgy viselkednek, mint egy deformációs zóna a járműben, és tovább erősítik az ülés szerkezetét a kulcsfontosságú pontokon. Átveszik magukra az első és legerősebb ütközési erőt, szétszórják azt, és távol tartják a gyermek testétől.

EPP hab (extrudált polipropilén) Az I-FIX i-Size autósülés EPP habbal a legmagasabb szintű biztonságot nyújtja a gyermeknek. Ez az anyag, amelyet a repülőgépiparban és az autóiparban használnak, tökéletesen elnyeli az ütközési energiát, ezzel csökkentve a sérülés kockázatát. Ennek az anyagnak a felhasználásával a héjban és a fejtámlában az I-FIX i-Size autósülés rendkívül tartós és ellenálló a külső hatásokkal szemben, így jobban védi a gyermeket. Az ülés szerkezete nagyon erős, repedésálló és időjárásálló, de egyben könnyű is, így könnyen hordozható. Az EPP hab emellett hipoallergén és szigetelő megoldás, amely melegen tartja a gyermeket az autósülésben.

EASY SPIN 360° Az EASY SPIN 360° rendszer lehetővé teszi az ülés kényelmes forgatását a saját tengelye körül. Nem csak kényelmesebbé teszi a gyermek kivételét az autóból (csak fordítsa az ülést az ajtó felé) vagy az őt ötpontos belső biztonsági övvel való bekötését, hanem lehetővé teszi a gyors váltást az RWF pozícióból az FWF pozícióba anélkül, hogy szükség lenne az egész ülés leszerelésére.

Mindig a gyermekre szabva Az I-FIX i-Size autósülés könnyen alkalmazkodik a növekvő gyermekhez. Rendelkezik az EASY GROW rendszerrel, amely lehetővé teszi a fejtámla és a belső övek egyidejű beállítását egy kézzel. A fejtámlát akár 12 szintig állíthatja. Ezenkívül az ülés rendelkezik a RECLINING rendszerrel, azaz az ülés szögének megváltoztatásának lehetőségével a nagyobb utazási kényelem érdekében. A legdöntöttebb pozíció a legkisebb utazók számára megfelelő. De az idősebb gyermekek számára kényelmes lesz, ha az út során szundítani szeretnének. A modellnek nyolc pozíciója van, amelyekbe az ülést beállíthatja – mind menetiránnyal ellentétesen (RWF-4 pozíciók), mind menetiránnyal megegyezően (FWF-4 pozíciók).

Intuitív és hatékony szerelés Az autósülést pillanatok alatt felszerelheti – különleges integrált ISOFIX alappal rendelkezik támasztólábbal, amely növeli az I-FIX i-Size autósülés stabilitását vezetés vagy ütközés esetén. Az autósülést az ISOFIX-re és a támasztólábra két pozícióban rögzítheti: RWF (40–105 cm magasság) és FWF (76–105 cm magasság). Amikor a gyermek eléri a 100 cm magasságot, az I-FIX i-Size autósülést az ISOFIX rendszerhez és az autó övéhez, vagy csak az autó övéhez rögzítheti, ha az autója nem rendelkezik ISOFIX rendszerrel. Ne feledje, hogy a használati utasítás mindig kéznél van. Csak be kell szkennelnie a QR kódot az ülés héján. Az elektronikus kézikönyveket a környezet és a kényelem figyelembevételével fejlesztették ki.

ERGO PAD PRO betét Az ülés rendelkezik egy ERGO PAD PRO betéttel a használat kiterjesztett tartományával (akár 87 cm magasságig). Támogatja a gyermek testének helyes anatómiai pozícióját vezetés közben. A betét rendelkezik az AIR FLOW rendszerrel, amely biztosítja a megfelelő légáramlást a meleg időjárás során.

Kényelmes utazás Az I-FIX i-Size nem csak a biztonságról gondoskodik, hanem az utazási kényelemről is. Levehető kárpitozással rendelkezik, amely kellemes tapintású és mosható, hogy sokáig friss maradjon. Puha párnázott öv védőkkel is rendelkezik, amelyek varrásai nem irritálják a bőrt. Speciális gumipántokkal van ellátva az öveken, amelyek megkönnyítik a gyermek autósülésbe helyezését. Amikor a gyermek megnő, az öveket egy praktikus tárolórekeszbe helyezheti – anélkül, hogy le kellene vennie őket.

Műszaki paraméterek: Anyagok:

  • alap: műanyag, fém
  • kárpitozás: poliészter
  • hab: hab, memóriahab
  • héj: műanyag, fém, hab
  • súly: 11,4 kg
Márka:
Kinderkraft select
Isofix
igen
Ülés
menetirányban, menetiránnyal szemben, mindkét irányban