KINDERKRAFT SELECT Autósülés I-GUARD i-Size 40-105 cm Cool Grey, Prémium

Termékkód: F171698 Beszállítói kód: KCIGUA00GRY0000
 • Szín:

Készleten

Ár

113 965 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

KINDERKRAFT SELECT Autósülés I-GUARD i-Size 40-105 cm Cool Grey, Prémium

Márka:

Az I-GUARD egy gyerekülés újszülöttektől körülbelül 4 éves korig (40–105 cm), amely megfelel az R129 i-Size szabványnak. A legmagasabb biztonsági szabványok biztosítása érdekében az autósülést szigorúbb körülmények között tesztelték, mint amit a szabvány megkövetel. Csökkenti a frontális ütközés erejét a fejen és a mellkason 20%-kal. Az autósülést két irányban lehet beállítani: az útiránnyal megegyezően és ellentétesen (FWF és RWF). Az EASY SPIN 360° rendszerrel van felszerelve, amely nem csak biztosítja a gyermek biztonságát utazás közben, hanem növeli a kényelmet is az utazás során és megkönnyíti a szülők számára a gyermek helyes bekötését az autósülésbe.

Az autósülés speciális biztonsági rendszerekkel van felszerelve, mint például a H-GUARD SYSTEM és a SIDE PROTECT SYSTEM, amelyek elnyelik az ütközés energiáját és védelmezik a gyermek sérülékeny testrészeit, mint a fej, a nyaki gerinc és a medence területét. A puha és légáteresztő anyagok nem irritálják a gyermek bőrét és a széles, mély ülés és a szellőző héj lehetővé teszi a hosszú utazást még meleg időben is.

A legszigorúbb körülmények között tesztelve. A végzett tesztek szerint az I-GUARD rendszer csökkenti a frontális ütközés erejét a fejen és a mellkason akár 20%-kal, még magas sebességnél is. Az I-GUARD autósülést a legszigorúbb körülmények között tesztelték. A szabvány előírja, hogy az autósüléseket frontális ütközésre kell tesztelni 50 km/h sebességnél – hogy magasabb biztonsági szabványokat biztosítsunk, az I-GUARD autósülést 64 km/h sebességnél tesztelték.

H-GUARD SYSTEM A H-GUARD védi a gyermek testének legérzékenyebb és legsebezhetőbb részeit. Az autósülés fejtámlájának megerősített része akár 3 réteg memóriahabot tartalmaz, amely elnyeli az ütközés erejét. A fejtámla nagyon jól védi a gyermek fejének és nyakának érzékeny területét oldalsó, de hátsó ütközésnél is.

SIDE PROTECT SYSTEM Az ülés héja további oldalsó védőelemekkel van megerősítve, amelyek elnyelik az oldalirányú ütközés erejét. Elabszorbeálják az ütközés során keletkező energiát és így védelmezik a bennük ülő gyermeket.

Antirotační rám Az I-GUARD antirotációs kerettel van felszerelve. Ennek a modern megoldásnak köszönhetően a szerkezete stabilabb. Az autósülés szorosabban illeszkedik az autó ülésének támlájához, ezzel minimalizálva a játékot és az ülés elmozdulását a rögzítés után, és több helyet biztosít a gyermek lábainak.

EASY SPIN 360° Az EASY SPIN 360° rendszer megkönnyíti a gyermek bekötését az autósülésbe – a helyzetváltoztató gomb könnyen hozzáférhető és kényelmesen használható. Csak meg kell nyomni és meg kell forgatni az ülést magunk felé. A rendszer emellett lehetővé teszi az ülés helyzetének gyors megváltoztatását (RWF és FWF) anélkül, hogy az egész autósülést le kellene szerelni.

RECLINING SYSTEM A RECLINING funkció lehetővé teszi az ülés dőlésszögének egyszerű beállítását egy kézzel. Az autósülésnek 4 dőlésszög-beállítási pozíciója van, ami azt jelenti, hogy a gyermek több helyet kap, kényelmesebben érzi magát és az ülés jobban védi a kis utast balesetek esetén.

Egyszerű szerelés Az autósülés az ISOFIX rendszerre szerelhető, amely biztosítja az egyszerű, gyors és biztonságos szerelést. Az I-GUARD autósülés emellett támasztólábbal is rendelkezik (11 állítható hosszúság) és 4 helyes telepítési indikátorral, amelyek kiküszöbölik a helytelen rögzítés kockázatát a járműben.

Szellőző héj Az I-GUARD autósülésnek szellőző héja van. A speciális nyílások kombinációja a légáteresztő anyaggal hatékonyan vezeti el a nedvességet a meleg időjárás során.

EASY GROW SYSTEM Az I-GUARD autósülés az EASY GROW SYSTEM-mel van felszerelve, amely lehetővé teszi a fejtámla és a hevederek magasságának beállítását egy kézzel (6 szint). A kényelmes utazást a puha, nem irritáló anyagok és a széles, mély ülés biztosítja.

Az autósülés egy levehető betéttel van ellátva a 60 cm-nél alacsonyabb gyermekek számára. Növeli a kényelmet utazás közben, de csökkenti a helyet a csecsemő és az ülés között. Ez növeli a csecsemő biztonságát ütközés esetén.

Könnyű a gyermeket az autósülésbe ültetni Az ötpontos belső hevedereknek a alsó oldalán védőelemek vannak csúszásgátló csíkokkal. Az ülés oldalán vannak horogok, amelyek lehetővé teszik a hevederek könnyű rögzítését a gyermek ültetésekor. Az I-GUARD autósülés emellett nem csúszó csattal is rendelkezik, amely jelentősen növeli a kényelmet a gyermek ültetésekor az autósülésbe.

Kivitel Anyagok: pp, poliészter, memóriahab

Méretek:

 • összecsukva: 65 × 44 × 58 cm
 • kihajtva: 65 × 44 × 70 cm
 • ülés hossza belül: 26 cm
 • autósülés hossza: 61 cm
 • ülés szélessége kívül: 42,5 cm
 • ülés szélessége belül (hasznos): 34 cm
 • külső szélesség: 54 cm
 • belső magasság Min.: 44 cm
 • belső magasság Max.: 59 cm
 • külső magasság Min.: 58 cm
 • külső magasság Max.: 70 cm
 • belső támla szélessége: 36 cm
 • külső fejtámla szélessége: 34 cm
 • belső fejtámla szélessége: 22 cm
 • súly: 13,6 kg

A Biztonságos autósülés programról

A kis felhasználóink biztonsága a legfontosabb számunkra, ezért a Kinderkraft ingyenes tagságot garantál a BIZTONSÁGOS AUTÓSÜLÉS programban. Ennek a tagságnak köszönhetően kicseréljük az autósülést, ha közlekedési baleset történik.

A kutatás, amely magában foglalta az egyes komponensek alapos elemzését, kimutatta, hogy az autósülések, amelyek balesetben vagy közlekedési ütközésben részt vettek, mikrosérüléseket szenvednek, amelyek megakadályozzák további biztonságos használatukat. Ezt a tényt komolyan vesszük.

A résztvevőnek 30 napon belül kell jelentkeznie a Programba az incidens után a kitöltött jelentkezési lap elküldésével, amely elérhető a https://kinderkraft.pl/…czny-fotelik

Az új autósülés megszerzéséhez a következő feltételeket kell teljesíteni:

1. Készítse elő a dokumentumokat Szüksége lesz: a vásárlás bizonylatára, a balesetről szóló rendőrségi jelentésre, a jármű károsodásáról szóló biztosítási jelentésre és a baleset helyszínéről készült fotódokumentációra. 2. Töltse ki az űrlapot Csak meg kell adnia a kapcsolattartási adatait, információkat az ütközésről és az autósülésről, amely részt vett az ütközésben. 3. Várjon a futárra Az autósülés szállításáért nem kell fizetnie. A kérelem ellenőrzése és jóváhagyása után küldünk Önnek egy címkét, amelyet a csomagra kell helyeznie a futár érkezése előtt

Márka:
Kinderkraft select
Isofix
igen
Ülés
menetirányban, menetiránnyal szemben, mindkét irányban