KINDERKRAFT SELECT Autósülés I-GUARD PRO i-Size 61-105 cm Cherry Pearl, Prémium

Termékkód: F171700 Beszállítói kód: KCIGUAPRRED0000
 • Szín:

Készleten

Ár

125 750 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

KINDERKRAFT SELECT Autósülés I-GUARD PRO i-Size 61-105 cm Cherry Pearl, Prémium

Márka:

Ez az I-GUARD PRO – modern gyermekülés körülbelül 4 éves korig (61–105 cm), amely megfelel az R129 i-Size szabványnak. Szigorúbb feltételek mellett lett tesztelve, mint amit a szabvány előír – mindez azért, hogy a legmagasabb biztonsági sztenderdek biztosítva legyenek. Csökkenti a frontális ütközés erejét a fejre és a mellkasra 20%-kal.

Az I-GUARD PRO lehetővé teszi a gyermek szállítását mindkét irányban. A gyermekülés lehetővé teszi a menetiránnyal szembeni (RWF) szállítást az egész használati idő alatt. Ez rendkívül fontos a biztonság szempontjából, mivel az RWF pozíció ötször biztonságosabb frontális ütközés esetén!

Az EASY SPIN 360° funkcióval az autósülés forgatható és nagyon gyorsan megfordítható az oldalára, hogy könnyebben rögzíthesse gyermekét az ülésbe. A biztonságért speciális biztonsági rendszerek felelnek, mint például a H-GUARD SYSTEM és a SIDE PROTECT SYSTEM, amelyek elnyelik az ütközés energiáját és védelmezik a gyermek sérülékeny testrészeit, mint például a fej, a nyaki gerinc és a medence területét.

A legszigorúbb feltételek mellett tesztelve. Az I-GUARD PRO nagy sebességnél csökkenti a frontális ütközés erejét a fejre és a mellkasra akár 20%-kal. Ezt a tesztek eredményei is megerősítik. A szabvány 50 km/h sebességnél teszteli az autósüléseket frontális ütközésre – hogy a legmagasabb biztonsági sztenderdek biztosítva legyenek, az autósülésünket akár 64 km/h sebességnél is teszteltük.

H-GUARD SYSTEM Védi a gyermek érzékeny és sérülékeny testrészeit – különösen a fej és a nyak területét. Az autósülés megerősített fejtámlája akár 3 réteg memóriahabot tartalmaz: elnyeli az oldalsó és a hátsó ütközés erejét.

SIDE PROTECT SYSTEM Az ülés oldalsó védőelemei elnyelik az oldalirányú ütközés erejét. Elabszorbeálják a baleset során keletkező energiát és védelmezik a gyermeket, különösen a legtörékenyebb és legérzékenyebb testrészeket, mint a fej, a vállak és a medence.

Antirotační rám Az antirotációs keretnek köszönhetően a szerkezet stabilabb és biztonságosabb. Ütközés esetén megakadályozza az RWF pozícióban lévő autósülés dőlését az ülés támlája felé. Ez védi a gyermeket az ütközéstől a fejtámlával vagy a fejtámlával.

EASY SPIN 360° Megkönnyíti a szülők számára a gyermek rögzítését az autósülésben. A pozíció megváltoztatásához csak meg kell nyomni a könnyen elérhető gombot és meg kell fordítani az ülést maga felé. A rendszer emellett lehetővé teszi az autósülés pozíciójának gyors megváltoztatását (RWF és FWF) anélkül, hogy az egész autósülést le kellene szerelni.

RECLINING SYSTEM Lehetővé teszi az ülés dőlésszögének beállítását egy kézzel. Az I-GUARD PRO autósülésnek akár 4 üléspozíció-beállítása van – nemcsak hogy több helye lesz a gyermeknek, de az életkorának megfelelő pozíció jobban védi a kis utast.

Egyszerű szerelés Az autósülést az ISOFIX rendszerre szerelheti, amely rendelkezik a helyes szerelést jelző indikátorokkal (összesen 4 indikátor). Ezeknek köszönhetően a helytelen rögzítés kockázata minimálisra csökken. Az I-GUARD PRO-nak van egy támaszlába is, amelynek hosszát 11 szinten állíthatja be.

Szellőző héj Az I-GUARD PRO-nak van szellőző héja. Ennek különleges nyílásai vannak, amelyek kombinálva az ülés anyagával hatékonyan vezetik el a nedvességet a meleg időben történő vezetés során. A vezetés során a kényelmet a puha, nem irritáló anyagok és a széles, mély ülés biztosítja.

EASY GROW SYSTEM Lehetővé teszi a fejtámla magasságának és a hevedernek az egyidejű beállítását egy kézzel. A fejtámlát 6 szintre állíthatja be, így az ülést még inkább a gyermek magasságához igazíthatja.

Könnyű a gyermeket az autósülésbe helyezni Az ötpontos belső hevederek az alján védőelemekkel vannak ellátva csúszásgátló csíkokkal. A gyermek rögzítésének megkönnyítése érdekében az ülés oldalán található horog, amellyel rögzítheti a hevedereket a gyermek leültetése közben. Az I-GUARD PRO-nak van egy nem lecsúszó csatja is, amely jelentősen növeli a kényelmet a gyermek autósülésbe történő leültetésekor.

Kivitelezés Anyagok: műanyag lemez, poliészter, memóriahab

Méretek:

 • összecsukva: 65 × 44 × 58 cm
 • kihajtva: 65 × 44 × 70 cm
 • ülés hossza belül: 26 cm
 • autósülés hossza: 61 cm
 • ülés szélessége kívül: 42,5 cm
 • ülés szélessége belül (hasznos): 34 cm
 • külső szélesség: 54 cm
 • belső magasság min.: 44 cm
 • belső magasság max.: 59 cm
 • külső magasság min.: 58 cm
 • külső magasság max.: 70 cm
 • belső háttámla szélessége: 36 cm
 • külső fejtámla szélessége: 34 cm
 • belső fejtámla szélessége: 22 cm
 • súly: 13,6 kg

A Biztonságos autósülés programról

Biztonságos autósülés programunk keretében a Kinderkraft ingyenes tagságot garantál a BEZPEČNÁ AUTOSEDAČKA programban. Ennek a tagságnak köszönhetően cseréljük az autósülést, ha közlekedési baleset történik.

A kutatás, amely magában foglalta az egyes komponensek alapos elemzését, kimutatta, hogy a balesetben vagy közlekedési ütközésben részt vett autókban felszerelt autósülések mikrosérüléseket szenvednek, amelyek megakadályozzák további biztonságos használatukat. Ezt a tényt komolyan vesszük.

A résztvevőnek 30 napon belül kell jelentkeznie a Programba az incidens után a https://kinderkraft.pl/…czny-fotelik oldalon elérhető kitöltött jelentkezési lappal.

Az új autósülés megszerzéséhez a következő feltételeknek kell megfelelni:

1. Készítse elő a dokumentumokat Szüksége lesz: a vásárlás bizonylatára, a balesetről szóló rendőrségi jelentésre, a jármű károsodásáról szóló biztosítási jelentésre és a baleset helyszínéről készült fotódokumentációra. 2. Töltse ki az űrlapot Csak meg kell adnia elérhetőségeit, információkat az ütközésről és az ütközésben részt vett autósülésről. 3. Várjon a futárra Az autósülés szállításáért nem kell fizetnie. A kérelem ellenőrzése és jóváhagyása után küldünk Önnek egy címkét, amelyet a csomagra kell ragasztania a futár érkezése előtt

Márka:
Kinderkraft select
Isofix
igen
Ülés
mindkét irányban