KINDERKRAFT SELECT Autósülés Xrider i-Size 40-125 cm Black

Termékkód: F184728 Beszállítói kód: KCXRID00BLK0000
  • Szín:

Készleten

Ár

77 140 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

KINDERKRAFT SELECT Autósülés Xrider i-Size 40-125 cm Black

Márka:

A gyermekbiztonság az első helyen áll számunkra. Ezért fejlesztettük ki az XRIDER i-Size gyermekülést, egy forgatható gyermekülést, amely megfelel az R129 i-Size szabványnak és szigorú ütközési teszteken esett át. Az XRIDER i-Size gyermekülés 40-től 125 cm-ig (7 éves korig vagy 25 kg-ig) alkalmas a gyermekek számára és lehetővé teszi a menetiránnyal ellentétes szállítást körülbelül 4 éves korig (RWF 105 cm-ig). Az RWF a legbiztonságosabb helyzet a kisgyermekek számára, ötödször biztonságosabb, mint az FWF frontális ütközés esetén. Az ISOFIX rendszeren kívül a gyermekülésnek van egy harmadik támaszpontja a biztonság növelésére: stabilizáló láb.

Az XRIDER i-Size gyermekülés több rendszerrel és biztonsági funkcióval van felszerelve, amelyek a gyermekének a legmagasabb szintű védelmét biztosítják. H-GUARD+, SPS+ rendszerekkel van felszerelve, valamint RECLINING és EASY SPIN 360° funkciókkal. A gyermekülés héja ráadásul EPP-ből (kiterjesztett polipropilén hab) készült – a gyermekülés szerkezete elnyeli a túlterhelést és szétszórja az ütközés erejét, hogy a lehető legjobban megvédje gyermekének fejét, nyakát és vállait. A magas oldalsó védelemnek, a 11 pozíciós fejtámla állításnak és a memóriahab használatának köszönhetően az XRIDER i-Size gyermekülés minden utazáson körülveszi gyermekét teljes körű védelemmel.

A legmagasabb szintű biztonság Az XRIDER i-Size egy olyan gyermekülés, amely a gyermekének teljes körű védelmét tervezték. Megfelel a legújabb R129 i-Size szabványnak, amely még szigorúbb ütközési teszteket ír elő, beleértve az oldalirányú ütközési teszteket is. Ezeket a teszteket sikeresen teljesítette – a gyermekének maximális védelmet nyújt az utazás során. Az XRIDER i-Size gyermekülés lehetővé teszi a gyermek menetiránnyal ellentétes szállítását (RWF) körülbelül 4 éves korig (105 cm-ig), ami az ütközés esetén akár ötször biztonságosabb helyzet.

A születéstől 7 éves korig Az XRIDER i-Size gyermekülés védi gyermekét a születéstől körülbelül 7 éves korig (25 kg/125 cm magasságig). A különböző magasságú gyermekek biztonsága érdekében a gyermekülés könnyen állítható fejtámlát és biztonsági öveket kínál, és a kisebb gyermekek számára (75 cm magasságig) a fejtámlában és a háton puha betétet kínál az ERGO PAD+ memóriahabból. Ez biztosítja a gyermek testének helyes helyzetét és egy további réteget is, amely szétszórja az ütközés során keletkező energiát, mielőtt az a gyermekhez érne.

Az EASY SPIN 360° rendszer Az EASY SPIN 360° rendszer lehetővé teszi egy kézzel az ülés az ajtó felé fordítását. A mindkét oldalon könnyen hozzáférhető gomboknak köszönhetően az irányítás nagyon intuitív és kényelmes. A gyermek könnyebb leültetése és gyorsabb biztosítása az 5 pontos biztonsági övekkel. A rendszer lehetővé teszi a gyors váltást RWF-ről FWF-re anélkül, hogy ki kellene venni az ülést az autóból.

Biztonsági rendszerek Az XRIDER i-Size két speciális biztonsági rendszerrel rendelkezik, amelyek úgy lettek kialakítva, hogy jobban és pontosabban védjék gyermekét az utazás során. A gyermekülés rendelkezik a H-GUARD+ rendszerrel, erősített háromrétegű fejtámlával az EPP-ből (kiterjesztett polipropilén) további memóriahabbal – ezeknek a két anyagnak a kombinációja biztosítja a legmagasabb szintű biztonságot. A memóriahab nem deformálódik még sokéves használat után sem: megőrzi rugalmasságát és ellenálló képességét éveken át, ezzel biztosítva gyermekének biztonságát az ülés élettartama alatt. A H-GUARD+ rendszer elnyeli az oldalirányú ütközés erejét. Tökéletesen védi gyermekének fejét és vállait. Az XRIDER i-Size gyermekülés rendelkezik az SPS+ rendszerrel is. Ez az integrált oldalvédelmi rendszer (ütközés csillapítók) összekapcsolódik a gyermekülés héjával: működik, mint egy deformációs zóna az autóban, amely elkapja az első ütközést az ütközés során és elnyeli az energiát, így távol tartva azt a gyermek testétől.

Habosított polipropilén: EPP A habosított polipropilén (EPP) különösen ismert kiváló energiaelnyelő tulajdonságairól és ellenálló képességéről a mechanikai sérülésekkel szemben. Már sok éve használják az autóiparban az autók belső alkatrészeinek gyártására (pl. ülések és üléspárnák, ajtóbetétek, fejtámlák) mint ütközés csillapító anyag és a legszigorúbb biztonsági követelmények teljesítésére. Használatuk csökkenti a sérülés kockázatát baleset esetén. Ezért használják ezt az anyagot az XRIDER i-Size ülés héjában a kis utas teljes körű védelmére. Az EPP habnak köszönhetően az ülés héja nagyon erős és ellenálló. A héj úgy van kialakítva, hogy csökkentse az ütközés erejét és megvédje a gyermeket a sérülésektől, ezért az ellenálló képessége olyan fontos. Az EPP továbbá nem deformálódik a különböző időjárási körülmények hatására, amelyeknek az ülés ki van téve, és ellenáll a nedvességnek is. Mindez azt jelenti, hogy az XRIDER i-Size gyermekülés hosszú éveken át biztosítja gyermekének a biztonságot. Ráadásul az EPP újrahasznosíthatósága része annak a törekvésnek, hogy fenntarthatóbb és környezetbarátabb megközelítést alkalmazzunk az anyagok gyártásában és használatában.

ISOFIX rögzítés Az XRIDER i-Size gyermekülést könnyen be lehet szerelni az autóba az ISOFIX rendszernek és a stabilizáló lábnak köszönhetően. Az ülés rögzítése az autóban és a biztonságos rögzítés zöld jelzőinek ellenőrzése csak egy pillanatot vesz igénybe. A használt támaszláb egy harmadik támaszpontot nyújt, amely stabilizálja az egész gyermekülést az utazások és ütközések során. Ne felejtse el, hogy a használati utasítást mindig kéznél kell tartani. Csak be kell szkennelni a QR kódot a gyermekülés héján. Az elektronikus használati utasítás a környezetvédelem és a kényelem figyelembevételével lett kifejlesztve.

A gyermekhez igazítva Az XRIDER i-Size rendelkezik RECLINING funkcióval: az ülés dőlésszögének 5 fokozatú beállítása (4 FWF-ben, 1 RWF-ben). Ezenkívül rendelkezik az EASY GROW SYSTEM funkcióval, amely lehetővé teszi a fejtámla (11 szint) és a belső övek egyidejű beállítását. Ennek köszönhetően az ülés alkalmazkodik a gyermekhez és jobban védi a kis utast.

Kényelem hosszú távú utazásokhoz Ez egy olyan ülés, amely nemcsak a biztonságra, hanem a kényelemre is odafigyel. Az XRIDER i-Size rendelkezik az ERGO PAD+ gyermekbetéttel, amelynek használati tartománya kibővült – 75 cm magasságig. A betét memóriahabbal van töltve a fejtámlában, így nem deformálódik, és egyben kényelmet és biztonságot is nyújt azzal, hogy csökkenti a távolságot a kisgyermek test és az ülés héja között. Lehetővé teszi a gyermek helyes, anatómiai testhelyzetét az ülésben. A gyermek kényelmét szolgálják az ötpontos biztonsági övek, amelyek puha párnázattal vannak ellátva csúszásgátló bevonattal. És amikor itt az ideje, hogy bekapcsolja az ülés övét, a belső övek egy speciális rekeszben vannak tárolva. A szülők nem kell aggódniuk az ülés tartósságáért sem – a huzat könnyen levehető és kimosható, így az ülés hosszú éveken át tiszta marad.

Műszaki paraméterek: Anyagok:

  • alap: polipropilén (PP) – befecskendezéssel nyert, fém
  • huzat: poliészter
  • hab: hab, memóriahab
  • héj: polipropilén (PP) – befecskendezéssel nyert, fém, EPP
Márka:
Kinderkraft select
Isofix
igen
Ülés
menetirányban, menetiránnyal szemben, mindkét irányban