KINDERKRAFT Select care FX alapzat

Termékkód: F186179 Beszállítói kód: KCCAREFXBLK0000

Készleten

Ár

34 030 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

KINDERKRAFT Select care FX alapzat

Márka:

Arról álmodik, hogy minden utazás előtt ne kelljen aggódnia az autósülés helyes szerelése miatt? Valamiről, ami egyetlen mozdulattal kész? Akkor örömmel mutatjuk be az ISOFIX-re rögzíthető és stabilizáló lábbal rendelkező CARE FX alapzatot. A CARE FX egy alapzat az I-CARE i-Size 40–87 cm menetiránynak ellentétesen (RWF) helyezhető autósüléshez.

Az alapzatot csak egyszer kell felszerelni, és ezután az autósülést néhány másodperc alatt telepítheti az autóba. Az autósülés felszerelése után hallható lesz egy jellegzetes kattanás. Az alapzatot egyszer szereli fel és meggyőződik róla, hogy helyesen tette – az ISOFIX rendszer és a stabilizáló láb mellett vannak jelzők, amelyek mutatják, hogy az alapzatot helyesen szerelték-e fel. Ha zöld színűek – indulhat!

Gyors és biztonságos autósülés telepítés Az alapzat alkalmas az I-CARE i-Size autósüléshez. Lehetővé teszi az autósülés néhány másodperc alatt történő elhelyezését az autóban.

A helyes telepítés jelzői A jelzők az ISOFIX tartókon és a stabilizáló lábon találhatók. Így biztos lehet benne, hogy a CARE FX alapzatot helyesen szerelte fel (zöld szín). Az alapzat biztonságosan lesz rögzítve, és Önnek többé nem kell minden alkalommal aggódnia az autósülés szerelése miatt a járműben.

Katt és kész! Egy hangos és egyértelmű kattanás, amely nem maradhat észrevétlen, biztosítja, hogy az autósülés helyesen lett felhelyezve a CARE FX alapzatra. Ha nem kattan, a biztonság kedvéért szerelje fel újra az autósülést. Ez a gyermekének biztonságának garanciája!

Feldolgozás:

  • Anyag: kemény PP műanyag
  • Méretek: 49 × 36,5 × 63,5
  • Súly: 4,8 kg

*Az ISOFIX CARE FX alapzat – az I-CARE I-SIZE Kinderkraft autósüléshez