LANSINOH cumisüveg csecsemőknek, lassú áramlás, NaturalWaveTM, M, 2 db

Termékkód: F086909 Beszállítói kód: 75910

Márka:

LANSINOH cumisüveg csecsemőknek, lassú áramlás, NaturalWaveTM, M, 2 db

Márka:

A NaturalWave™ cumisüveg csecsemők számára kifejezetten úgy lett tervezve, hogy lehetővé tegye a gyermek számára a szoptatáskor alkalmazott nyelvmozgások utánzását. Így könnyebben alkalmazkodik a mellről történő etetés és a cumisüvegből való etetés váltakozásához. Akárcsak minden termékünk esetében, a Lansinoh NaturalWave cumisüveg úgy lett kialakítva, hogy lehetővé tegye az anyukák számára a hosszabb ideig tartó szoptatást azzal, hogy lehetőséget biztosít a tej lefejésére és a csecsemő etetésére anyatejjel, csökkentve a cumisüveg okozta szopási zavart (úgynevezett nipple confusion).

Klinikailag igazolt, hogy a Lansinoh NaturalWave cumisüveg támogatja a csecsemő természetes szopási módját.

Alapos kutatások kimutatták, hogy a csecsemők szopása nagyon különbözik a felnőttekétől, és három kulcsfontosságú lépést foglal magában. Ezek a mellbimbó kezdeti megragadása, a nyelv perisztaltikus mozgása (a gyermek nyelve hullámzó mozgást végez) és a nyelés. Nagyon fontos, hogy a csecsemő képes legyen a nyelv perisztaltikus mozgására, mivel ez támogatja a természetes szájüregi fejlődést és az állkapocs fejlődését.

AJÁNLÁS: Javasoljuk, hogy a cumisüveg bevezetése előtt kizárólag szoptasson 6-8 hétig, hogy a csecsemő megfelelő szopási szokásokat alakítson ki.

Márka:
Lansinoh