LANSINOH Üveg cumisüveg NaturalWave® cumival (M) 240ml

Termékkód: F086893 Beszállítói kód: 77250

Készleten

Ár

6 190 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

LANSINOH Üveg cumisüveg NaturalWave® cumival (M) 240ml

Márka:

A Lansinoh üveg cumisüveg NaturalWave™ cumival kifejezetten úgy lett tervezve, hogy a kicsi élvezhesse a lefejt anyatejet, még ha Önök távol is vannak egymástól. Az 50 éves kutatás által támogatott NaturalWave™ cumi megőrzi a gyermek ösztönös szopási reflexét, ami lehetővé teszi az egyszerű váltást a mell és a cumisüveg között. Emellett támogatja a gyermek természetes szájfejlődését.

Tudta, hogy a kiterjedt kutatások kimutatták, hogy a gyermek szopása nagyon különbözik a felnőtt szopásától, és három kulcsfontosságú lépést foglal magában. Ezek a csecsemő szopási reflexének kezdeti megragadása, a nyelv perisztaltikus mozgása (a gyermek nyelve hullámzó mozgást végez) és a nyelés. Nagyon fontos, hogy a gyermek képes legyen a nyelv perisztaltikus mozgására, mivel ez támogatja a természetes szájfejlődést és az állkapocs fejlődését.

Klinikailag igazolt, hogy a Lansinoh üveg cumisüveg NaturalWave™ cumival támogatja ezt a természetes szopási módot.

Miért válasszon üveg cumisüveget? Az üveg a leginkább inert anyag, amit cumisüvegek gyártásához használnak. Nem történik molekuláris cserélődés a cumisüveg tartalma és maga a cumisüveg között. Nagyon könnyen tisztítható és sterilizálható. A Lansinoh üveg cumisüvegek különleges anyagból készülnek, amit boroszilikátnak hívnak. A boroszilikát üveg kevésbé sűrű és jobban ellenáll a hőmérsékleti sokknak, gyakran használják laboratóriumokban. Környezetbarátabb és 100% ökológiai és 100% újrahasznosítható.

Az anyatej a legjobb táplálék minden csecsemő számára. Ajánlott, hogy hat-hét héten át rendszeresen szoptasson, mielőtt bevezetné a cumisüveget.

A szoptatás időszakában előfordulhatnak olyan helyzetek, amikor Önnek egy időre távol kell lennie a babájától. Annak érdekében, hogy biztosítsa számára az anyatejet, le kell fejni és tárolni kell. Javasoljuk, hogy beszélje meg az összes lehetőséget egy egészségügyi szakemberrel vagy egy szoptatási tanácsadóval, aki a legjobban tudja ajánlani, mikor jó cumisüveget használni, mivel ez függ minden anya egyéni helyzetétől. Biztos lehet benne, hogy a gyermek visszatér a mellhez, amikor hazaér. A megfelelő cumisüveg kiválasztása ezért döntő elem, hogy elkerüljük az úgynevezett cumisüveg-zavart (nipple confusion).

Márka:
Lansinoh
Kor
1 éves kortól
Méret
201 – 300 ml
Anyag
üveg
Nem
lányok, fiúk