MAXI-COSI FamilyFix 360 alapzat

Termékkód: F144085 Beszállítói kód: 8043010110MC

Készleten

Ár

101 880 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

MAXI-COSI FamilyFix 360 alapzat

Márka:

A Maxi-Cosi FamilyFix 360 egyedi forgatható alapzata a legbiztonságosabb módot nyújtja a gyermek szállítására, és egyben maximalizálja a szülők számára a gyermek autósülésbe történő leültetésének egyszerűségét, lehetővé téve az autósülés feléjük fordítását. Az alapzat, mint a Maxi-Cosi 360 Family koncepció része, lehetővé teszi, hogy a gyermek az autósülésben utazzon a jobb fej- és nyakvédelem érdekében szembe a haladási iránnyal a születéstől 4 éves korig.

Az alapzat tökéletes rögzítést biztosít a Maxi-Cosi Pebble 360, Pearl 360 és Coral 360 autósülésekhez. Mindezek a termékek megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásnak, az i-Size (R129) szabványnak, és így maximális védelmet garantálnak a gyermek számára autóval történő utazáskor. Az alapzat lehetővé teszi az autósülés rögzítését szembe a haladási iránnyal a gyermek 4 éves koráig, körülbelül 15 hónapos kortól az autósülést az alapzatra is lehet helyezni a haladási iránnyal megegyezően.

A FamilyFix 360 alapzat az autóba az ISOFIX rögzítőpontok segítségével könnyen rögzíthető. A vizuális és hangjelzés (kattanás) az alapzaton minimalizálja a helytelen rögzítés valószínűségét. Az autósülés az alapzatra gyorsan és egyszerűen rögzíthető a Click-and-Go technológia segítségével. A forgatható alapzatrendszer lehetővé teszi, hogy az autósülést egy kézzel fordítsuk a gyermek leültetése és bekötése érdekében. A FlexiSpin technológiának köszönhetően az autósülés 360°-ban forgatható az autósülés bármely pozíciójában. Az ergonomikus kioldógomb lehetővé teszi az autósülés egyszerű leválasztását.

Biztonság:

  • megfelel az i-Size (R129) szabvány nagyon szigorú követelményeinek
  • lehetővé teszi, hogy a gyermek az autósülésben utazzon a jobb fej- és nyakvédelem érdekében szembe a haladási iránnyal a születéstől 4 éves korig
  • 15 hónapos / 76 cm kortól az autósülést az alapzatra a haladási iránnyal megfelelően is lehet helyezni.
  • könnyű és biztonságos rögzítés az autóban az ISOFIX rendszer segítségével
  • az alapzat támogató lábbal van ellátva, amely ütközés esetén segít a autósülés helyben tartásában
  • a vizuális és hangjelzés (kattanás) a FamilyFix3 alapzaton minimalizálja a helytelen rögzítés valószínűségét

A Maxi-Cosi márka minden termékére baleset esetén autósülés csere szolgáltatást biztosít.

Márka:
Maxi-Cosi