MAXI-COSI FamilyFix 360 Pro alapzat

Termékkód: F180824 Beszállítói kód: 8051057110MC

Készleten

Ár

123 290 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

MAXI-COSI FamilyFix 360 Pro alapzat

Márka:

A forradalmi csúszó & forgatható alap Maxi-Cosi FamilyFix 360 Pro a legbiztonságosabb módját nyújtja a gyermek szállításának, miközben maximálisan egyszerűsíti a szülők számára a gyermek autósülésbe történő helyezését. A különleges SlideTech™ technológiának köszönhetően elforgatható és felé húzható az autósülés. Többé nincs fájó hát a mindennapi gyermekmozgatás során az autóban – csak meg kell forgatni az ülést, kihúzni magunk felé és kényelmesen leültetni a gyermeket. A Maxi-Cosi 360 Pro Family koncepcióját az AGR, egészségügyi szakemberekből és a hátfájás és ergonómia területén szakosodott szakértőkből álló független szervezet ellenőrizte és ajánlja.

Az alap, mint a Maxi-Cosi 360 Pro Family koncepció része, tökéletes rögzítést biztosít a Maxi-Cosi Pebble 360 Pro, Pearl 360 Pro és Coral 360 autósülésekhez. Ezekkel az autósülésekkel kombinálva az alap alkalmas a használatra a születéstől 4 éves korig (40 cm-től 105 cm-ig, 17 kg-ig). Az alap lehetővé teszi, hogy a gyermek az autósülésben az első 15 hónapban az útiránnyal ellentétesen utazzon a fej és a nyak jobb védelme érdekében, 15 hónapos kortól 4 éves korig pedig az útiránnyal megegyezően helyezhető be az autósülés.

Az alap az autósülésekkel együtt megfelel az i-Size (R129) legmagasabb biztonsági szabványnak, ezzel garantálva a gyermek maximális védelmét autóval történő utazás során.

A FamilyFix 360 Pro alap az autóba az ISOFIX rögzítőpontok segítségével erősíthető be. A vizuális indikátor az alapon minimalizálja a helytelen rögzítés valószínűségét. Az autósülés az alaphoz gyorsan és könnyen rögzíthető a Click-and-Go technológiának köszönhetően. A forgó alaprendszer lehetővé teszi, hogy az autósülést egy kézzel forgassa a gyermek könnyebb leültetése és bekötése érdekében. A FlexiSpin technológiának köszönhetően az autósülés 360°-ban forgatható bármilyen helyzetben. A forgatás biztonsági zárja biztosítja, hogy az autósülés a mozgó autóban mindig a helyes pozícióban legyen a gyermek maximális biztonsága érdekében. Az ergonomikus kioldógomb lehetővé teszi az autósülés egyszerű leválasztását.

Biztonság:

  • megfelel az i-Size (R129) nagyon szigorú biztonsági előírásainak
  • lehetővé teszi, hogy a gyermek az autósülésben az útiránnyal ellentétesen utazzon az első 15 hónapban a fej és a nyak jobb védelme érdekében
  • 15 hónapos / 76 cm kortól az autósülés az útiránnyal megegyezően helyezhető az alapra
  • könnyű és biztonságos rögzítés az autóban az ISOFIX rendszer használatával
  • az alap támogató lábbal van felszerelve, amely ütközés esetén segít a helyén tartani az autósülést
  • a vizuális indikátor a FamilyFix 360 Pro alapon minimalizálja a helytelen rögzítés valószínűségét
  • a forgatás zárja rögzíti az autósülést az útiránnyal megegyező vagy ellentétes pozícióban

Súly: 8,6 kg

A Maxi-Cosi márka minden termékére baleset esetén autósülés csere szolgáltatást nyújt.

Márka:
Maxi-Cosi