MOLTEX Pure&Nature Egyszer használatos pelenkák 2 Mini (3-6 kg) 38 db

Termékkód: F111470 Beszállítói kód: 363
  • Nagyság:

Készleten

Ár

4 510 Ft
Ár: darab: 119 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

MOLTEX Pure&Nature Egyszer használatos pelenkák 2 Mini (3-6 kg) 38 db

Márka:

A Moltex Pure & Nature pelenkák bőrgyógyászatilag teszteltek és környezetbarátok. Ez azt jelenti, hogy a gyártásuk során természetes forrásokat használtak fel, mint például a pamut, a cukornád és a kukorica. A pelenkák csomagolása 100 % biológiai és lebomló, és használható biológiai hulladékzacskóként. A pelenkákban nem találhatók parfümök, klór vagy latex. A hozzáadott pamutnak köszönhetően a pelenkák még puhábbak és kényelmesebbek a viselés során. Jól illeszkedő formájuknak köszönhetően nem korlátozzák a gyerekeket a mozgásban. Az „Comfort Stretch” rendszerű rugalmas pántok garantálják, hogy a pelenka valóban illeszkedjen a gyermekéhez. A természetes anyagoknak köszönhetően a Moltex ökopelenkák teljesen biztonságosak és hipoallergének. Ugyanakkor nem veszítik el funkcionális tulajdonságaikat, amelyek összehasonlíthatóak a hagyományos konvencionális pelenkákkal. A pelenkák akár 12 órán át képesek megtartani a nedvességet – így a kisbabája egész éjjel biztonságban és szárazon marad.

  • Az új trendi design színes képekkel nemcsak a gyerekeket, hanem Önöket, a felnőtteket is szórakoztatja. A környezetbarát pelenkáknak nem kell unalmasnak lenniük! A nyomtatás természetesen biztonságos, tanúsított tintával készült.

A pelenkák 100% megújuló energia felhasználásával készülnek. A Moltex Pure & Nature pelenkák gyártója garantálja az összes piacon lévő szabványnak való megfelelést, a gyártáshoz használt összes anyagot rendszeresen tesztelik független laboratóriumok.

A pelenkák a következő tanúsítványokkal rendelkeznek:

  • Oeko-tex Standard 100 – megerősíti a káros kémiai anyagok hiányát.
  • EU Ecolabel – a környezetbarát jelzés a termék teljes életciklusára vonatkozik – a nyersanyagok kitermelésétől kezdve a gyártáson, a disztribúción, a használaton át egészen a termék élettartamának végéig, amikor is kiszolgálja az idejét.
  • FSC tanúsítvány – garantálja, hogy a fa, amelyből a termék készült, olyan erdőből származik, amelyet fenntarthatósági elvek szerint kezelnek.
  • Allergy Certified – nemzetközi jelzés, amit az ügyfeleknek keresniük kellene, ha el akarják kerülni az allergiák kialakulását. A német Dermatest cég alapos, független tesztelés után 5 csillaggal „kiváló” minősítést adott a pelenkáknak, ezzel megerősítve a pelenkák lehető legmagasabb bőrbiztonságát.

A pelenkák 3–6 kg súlyú gyermekek számára készültek. A csomag 38 darab pelenkát tartalmaz. Németországban gyártott.

Márka:
Moltex
Méret
2-es méret (3-6 kg)
BIO/ECO
igen