A Plasmon márkájú termékek Olaszországban készülnek egyedülálló
receptúrák alapján, minden alapanyag eredete nyomon követhető az Oasi nella
Crescita® szabvány szerint. Minden termelőnek és beszállítónak szigorú
szabályokat kell betartania a nemesítés és termesztés során, amelyeket rendszeresen ellenőriznek.
Termékeinkben így csak a legmagasabb minőségű alapanyagokat találja meg. Gondoskodunk róla,
hogy a kisbabája táplálkozása elsősorban egészséges és kiegyensúlyozott legyen, de
egyben változatos is. Ezért termékeink között számos változatot
és ízt talál, amelyek bemutatják a kicsi ínyencnek a teljes íz- és textúravilágot. Mindezt ráadásul hozzáadott tartósítószerek és mesterséges
színezékek nélkül. A Plasmon márka több mint 120 éves tapasztalattal rendelkezik
a csecsemőtáplálás terén és elsősorban a prémium minőségre és
kiváló ízre alapoz, hogy tökéletesen kielégítse a kicsik táplálkozási igényeit. Ennek köszönhetően a csecsemőtáplálás területén már hosszú évek óta
az első számú márka Olaszországban.
A Plasmon pasterizált desszertje joghurttal és a Plasmon keksz jellegzetes és ellenállhatatlan
édességével a pasterizált tejenzimekkel az ideális desszert bármilyen alkalomra. Minden termékünk előállításához csak a legjobb összetevőket
használjuk, amelyek eredete nyomon követhető, és nagyon gondos minőségellenőrzés alatt állnak. A tálkában így csak a leggondosabban kiválasztott, legmagasabb minőségű összetevőket találja meg.
100% természetes recept alapján készül olasz joghurttal,
és nem tartalmaz hozzáadott színezékeket vagy tartósítószereket. Emellett C-vitamin és kalcium forrása a csontok és fogak helyes növekedéséhez. Praktikus, újrazárható csomagolásban, amit bárhová magával vihet.
6 hónapos kor után ajánlott, hacsak a gyermekorvos másképp nem javasolja.
Összetevők:
Joghurt (tej) (60%), víz, Plasmon keksz (6%)
(búzaliszt, cukor, növényi olajok (napraforgó,
olíva), szárított sovány tej, búzakeményítő,
árpa maláta kivonat, sütőporok
(ammonium-bikarbonát, nátrium-bikarbonát, dinátrium-difoszfát),
kalcium-karbonát, emulgeálószer: (napraforgó lecitin, aroma,
vas-fumarát, niacin, riboflavin, tiamin, B6-vitamin), cukor,
tejfehérje, kukoricakeményítő, citromlé koncentrátum, természetes aroma, C-vitamin. Az allergének a vastag betűvel kiemelt összetevőkben találhatók. A terméket száraz helyen kell tárolni, hőforrásoktól távol. Felbontás után hűtve tárolja és 24 órán belül fogyassza el.
Hozzáadott színezékek és tartósítószerek nélkül
Olasz joghurtból
Olaszországban gyártva
C-vitamin és kalcium forrása
Az összes alapanyag eredetét megtalálja a plasmon.it/filiera oldalon