A Plasmon márkájú termékek Olaszországban készülnek egyedülálló
receptúrák alapján, minden alapanyag eredetének nyomon követhetőségével az Oasi nella
Crescita® szabvány szerint. Minden termelőnek és beszállítónak szigorú
nemesítési és termesztési szabályokat kell betartania, amelyeket rendszeresen ellenőriznek.
Termékeinkben így csak a legkiválóbb alapanyagokat találja meg. Gondoskodunk róla,
hogy kisbabája táplálkozása mindenekelőtt egészséges és kiegyensúlyozott legyen, de
egyben változatos is. Ezért termékeink között számos változatot
és ízt talál, amelyek bemutatják kis ínyencének a teljes új íz- és textúravilágot. Mindezt ráadásul hozzáadott tartósítószerek és mesterséges
színezékek nélkül. A Plasmon márka több mint 120 éves tapasztalattal rendelkezik
a csecsemőtáplálás terén és elsősorban a prémium minőségre és
kiváló ízre alapoz, hogy tökéletesen kielégítse kis evőik minden táplálkozási igényét. Ennek köszönhetően a csecsemőtáplálás területén már hosszú évek óta
az első számú márka Olaszországban.
A Plasmon pasterizált desszertje joghurttal és sárgabarackkal, pasterizált
tejsavóenzimekkel az ideális desszert bármilyen alkalomra.
Termékeink előállításához csak a legjobb
alapanyagokat használjuk nyomon követhető eredettel, nagyon gondos minőségellenőrzéssel. A tálkákban így csak gondosan kiválasztott, kézzel szedett és
ideálisan érett olasz gyümölcsöket talál, amelyeket szigorúan és gondosan ellenőrzött szabványok szerint termesztenek és szüretelnek a
legmagasabb minőség biztosítása érdekében. Ráadásul csak azokat a fajtákat választjuk ki, amelyek a legmegfelelőbbek kisbabája táplálkozási igényeihez. 100% természetes
recept alapján készül olasz joghurttal, és nem tartalmaz hozzáadott színezékeket
vagy tartósítószereket. Ezenkívül C-vitamin forrás és nem tartalmaz glutént. A praktikus
újrazárható csomagolásban, amit bárhová magával vihet.
Alkalmas a 6. hónap befejezése után, ha a gyermekorvos
másképp nem javasolja.
Összetevők:
Víz, sárgabarack (25%), joghurt (tej)(25%), almalé koncentrátum,
kukoricakeményítő, kalcium-laktát, C-vitamin.
Allergének a vastagon kiemelt összetevőkben. A terméket száraz helyen kell tárolni, hőforrásoktól távol. Felbontás után
hűtve tárolja és 24 órán belül fogyassza el.
100% természetes összetevők C-vitaminnal
Hozzáadott színezékek és tartósítószerek nélkül
Gluténmentes
Olasz joghurtból
Olaszországban gyártva
C-vitamin forrás
Az összes alapanyag eredetét megtalálja a plasmon.it/filiera oldalon