A Plasmon márkájú termékek Olaszországban készülnek egyedülálló
receptúrák alapján, minden alapanyag eredete nyomon követhető az Oasi nella
Crescita® szabvány szerint. Minden termelőnek és beszállítónak szigorú
tenyésztési és termesztési szabályokat kell betartaniuk, amelyeket rendszeresen ellenőriznek.
Termékeinkben így csak a legmagasabb minőségű alapanyagokat találja meg. Gondoskodunk róla,
hogy kisbabája táplálkozása elsősorban egészséges és kiegyensúlyozott legyen, de
egyben változatos is. Ezért termékeink között számos változatot
és ízt talál, amelyek bemutatják kis ínyencének a számos
új ízeket és textúrákat. Mindezt ráadásul hozzáadott tartósítószerek és mesterséges
színezékek nélkül. A Plasmon márka több mint 120 éves tapasztalattal rendelkezik
a csecsemőtáplálás terén és elsősorban a prémium minőségre és
kiváló ízre helyezi a hangsúlyt, hogy tökéletesen kielégítse az Ön
kis evőkének minden táplálkozási igényét. Ennek köszönhetően a csecsemőtáplálás területén már hosszú évek óta
az első számú márka Olaszországban.
A gluténmentes Plasmon rizskása kiváló választás a tejről
az ételre való áttéréshez, mivel a legmagasabb minőségű összetevőkön túl, amelyek eredete nyomon követhető és rendkívül alapos minőségellenőrzési rendszerrel rendelkezik, kiemelkedik
ízével és csomómentes krémes állagával is, így nagyon könnyen lenyelhető.
Az anyukák értékelni fogják a nagyon egyszerű elkészítést főzés nélkül.
Olaszországban készül egyedülálló és 100% természetes receptúra alapján
olasz rizzsel. Emellett rostforrás, foszfor, kalcium és B-vitamin
forrás is. Ideális különböző ízekkel kombinálva. Alkalmas a
4. hónap végétől, ha a gyermekorvos másképp nem javasolja.
Elkészítés:
LÉVEL:
180/200 ml meleg vízhez adjon hozzá 3–4 evőkanál kását és
keverje egy ideig.
Az étel kiegészítéséhez válasszon a Plasmon gyermekételek kínálatából
és adjon hozzá egy teáskanál extra szűz olívaolajat.
TEJJEL:
180/200 ml meleg tejhez adjon hozzá 3–4 evőkanál kását,
keverje néhány pillanatig.
Egy finom uzsonnához adjon hozzá Plasmon gyümölcsös gyermekételt.