REER Biztonsági LED nagy tükör

Termékkód: F155936 Beszállítói kód: 86101

Készleten

Ár

11 790 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

REER Biztonsági LED nagy tükör

Márka:

Lehetővé teszi a közvetlen rálátást az utódra. Minden gyermeküléshez. Extra nagy ívelt tükörfelület a maximális megfigyelési szög érdekében. Optimális láthatóság a gyermek számára a sötétben az integrált fénynek köszönhetően. Különösen egyszerű és biztonságos telepítés a feszítőszíjnak köszönhetően.

A biztonságos autózásért A saját gyermek boldogsága az elsődleges a szülők számára – még az autóban is. Azonban a kis utasok helyzete a hátsó ülésen nehezen áttekinthető a vezető számára vezetés közben. Ahhoz, hogy a gyermekre ránézzen, a vezetőnek meg kell fordulnia, ami különösen veszélyes. A biztonsági tükörrel a gyermek mindig szem előtt van, anélkül, hogy a vezető elveszítené a forgalom áttekintését.

Közvetlen rálátás az utódra a gyermekülésekben Amint a gyerekek hátul ülnek a gyermekülésekben, nehéz a vezetőnek áttekintést nyerni róluk. A tükör lehetővé teszi a közvetlen szemkontaktust a hátsó üléseken ülő gyermekkel. Az extra nagy és ívelt tükörfelület biztosítja a maximális megfigyelési szöget.

Optimális láthatóság a sötétben kapcsolható fénynek köszönhetően Amint kint besötétedik, a fényviszonyok már nem elegendőek a gyermek felismeréséhez a tükörben. A kapcsolható LED fény biztosítja, hogy a gyermek optimálisan látható legyen éjszaka is. A lágy fény használata miatt a gyermek nem lesz elvakítva, és nem akadályozza meg az alvását.

Rugalmas és egyénileg beállítható a gömbcsuklónak köszönhetően Sok különböző tényező van az optimális rálátásra a gyermekre. A gyermek még mindig valamelyik gyermekülésben van? Milyen magasak az autó fejtámlái és hol van a saját szemmagasságod? Ugyanúgy, mint a normál visszapillantó tükör, a megfigyelő biztonsági tükröt is egyénileg be lehet állítani minden személy számára. Az integrált gömbcsukló lehetővé teszi a tükör gyors és rugalmas beállítását az optimális láthatóság érdekében.

Könnyű kezelhetőség a távirányítónak köszönhetően A tükör kapcsolható LED fényét kényelmesen be- és kikapcsolhatja a távirányítóval. További funkcióként a távirányító csatot kapott. Ez lehetővé teszi, hogy könnyen csatlakoztassa a napellenzőhöz. Ez azt jelenti, hogy a távirányító mindig kéznél van.

Könnyű és rugalmas csatlakoztatás a fejtámlához Az állítható szíjak lehetővé teszik a gyors és egyszerű rögzítést a fejtámlához. A fejtámlákhoz való rögzítésnek köszönhetően a tükör univerzálisan alkalmas minden járműre. A tükör felülete törésálló műanyagból készült, így baleset esetén nem törik veszélyes darabokra. Így a kis utazó folyamatosan védve van.

Jellemzők:

  • lehetővé teszi a közvetlen rálátást az utódra
  • minden gyermeküléshez
  • extra nagy ívelt tükörfelület a maximális megfigyelési szög érdekében
  • rugalmasan beállítható a gömbcsuklónak köszönhetően
  • optimális láthatóság a gyermek számára a sötétben az integrált fénynek köszönhetően
  • a fény aktiválása a távirányítóval
  • biztonságos és stabil rögzítés
  • univerzálisan alkalmas minden fejtámlás járműre
  • törésálló műanyag tükörfelület a maximális biztonság érdekében
  • különösen egyszerű és biztonságos telepítés a feszítőszíjnak köszönhetően

Méretek: kb. 29 × 20 × 7 cm Anyag: törésálló műanyag A csomag tartalma: 1 x LED-es tükör, 1 x távirányító

Márka: