REER Biztonsági nagy tükör

Termékkód: F155934 Beszállítói kód: 8601

Készleten

Ár

4 310 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

REER Biztonsági nagy tükör

Márka:

Lehetővé teszi a közvetlen rálátást a gyermekre a gyermekülésben. Extra nagy, görbült tükör felület a maximális megfigyelési szög érdekében. Univerzálisan alkalmas minden járműre, amely rendelkezik hátsó fejtámlákkal. Átmérő 17,5 cm

Körülbelül egyéves korukig a gyerekeket az utazás irányával ellentétesen kell szállítani a gyermekülésben. Különösen, ha az utasoldali légzsákot nem lehet kikapcsolni, hátul kell elhelyezni őket. Ezért nagyon nehéz a sofőr számára látni a gyermeket. A sofőr hátrafordulása vezetés közben gyorsan balesethez vezethet. A biztonsági tükörrel biztonságosan figyelheti gyermekét vezetés közben, anélkül, hogy elveszítené a rálátást arra, mi történik az úton.

Különösen értékelni fogja a könnyű felszerelést, amely a fejtámlára rögzítő pántokkal és klippel biztosított a hátsó üléseken. A gömbcsukló segítségével beállíthatja a tükör helyzetét úgy, hogy az összhangban legyen a visszapillantó tükörrel. A magas biztonságot az biztosítja, hogy a tükör műanyagból készült, ami jelentősen csökkenti a törött üvegből származó sérülés kockázatát.

Jellemzők:

  • lehetővé teszi a közvetlen rálátást a gyermekre a gyermekülésben
  • extra nagy, görbült tükör felület a maximális megfigyelési szög érdekében
  • univerzálisan alkalmas minden járműre, amely rendelkezik hátsó fejtámlával
  • műanyag tükör a maximális biztonság érdekében
  • különösen egyszerű rögzítés a szorító pántokkal
  • átmérő: 17,5 cm

Anyag: műanyag

Kövesse a mellékelt használati és biztonsági utasításokat!

Márka: