REER Clona napellenző tapadókoronggal 2 db

Termékkód: F163456 Beszállítói kód: 86141

Készleten

Ár

1 550 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

REER Clona napellenző tapadókoronggal 2 db

Márka:

Megbízhatóan védi a közvetlen napsugárzástól, gyors és könnyű rögzítés tapadókorong segítségével, alkalmas a legtöbb autóablakra.

Nyújt védelmet a nap árnyékában A gyerekek gyakran vannak hosszú ideig a napon, különösen hosszabb autóutakon. Ez nem csak nagyon kellemetlen, de hőgutához, napégéshez vagy napszúráshoz is vezethet. A TravelKid Sun Basic napvédelmi készlet, amely 2 napellenzőből áll, megbízhatóan védi gyermekét az autóban a káros napsugárzástól.

Megbízható védelem a káros napsugárzás ellen finom hálóval A TravelKid Sun Basic kellemes árnyékot biztosít gyermekének az autóban és megakadályozza a jármű belsejének felmelegedését. A magas minőségű anyag teljes védelmet nyújt a behatoló napsugarak ellen és így védi gyermekét a hőgutától és a túlmelegedéstől.

Alkalmas a legtöbb autóablakra a tökéletes illeszkedésnek köszönhetően Függetlenül attól, hogy furgont, SUV-t, kombit vagy limuzint vezet, az autója 3 vagy 5 ajtós – a TravelKid Sun Basic méreteivel, 48 cm x 30,5 cm, alkalmas a legtöbb autóra. Méreteivel mindig nagy részét fedi az ablaküvegnek és elegendő árnyékot biztosít gyermekének.

Gyors és egyszerű (de)montázs tapadókorongokkal Nagyon egyszerű és szupergyors: a napellenzőt csak 2 egyszerű lépéssel lehet az ablakhoz rögzíteni. Először tisztítsa meg az ablakot, majd nyomja meg a tapadókorongokat – kész. A napellenző leszerelése után nem maradnak maradványok az ablaküvegen! Még gyakori használat után sem veszítik el a tapadókorongok a szilárd tartásukat.

Kompaktan tárolható, helytakarékos összecsukási technológia A napvédelmet gyorsan és könnyen összecsukhatja, ha felhős napon nincs rá szükség. Ehhez az egyik oldalt 180°-kal kell elfordítani, hogy két kör alakú vég keletkezzen. Ezeket a két kört aztán egymásba nyomják – ennyi az egész. A helytakarékos összecsukásnak és a villámgyors rögzítésnek köszönhetően a napellenző ideális társ az autóbuszon, vonaton vagy a kölcsönzőből vett autóban történő utazáshoz.

Jellemzők:

  • megbízhatóan védi a közvetlen napsugárzástól
  • optimális rögzítés, alkalmas a legtöbb autóablakra
  • könnyű rögzítés és szilárd tartás tapadókorongokkal
  • maradványok nélküli eltávolítás és újra rögzítés

Műszaki paraméterek:

  • Méretek: kb. 48 × 30,5 cm
  • Tartalom: 2 x napvédelem
  • Anyag: Poliészter, PVC, fém
  • Szín: fekete
  • Csomag tartalma: 2 x napellenző tapadókoronggal
Márka: