REER Kapsář TravelKid Tidy

Termékkód: F163453 Beszállítói kód: 86041

Készleten

Ár

5 490 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

REER Kapsář TravelKid Tidy

Márka:

A játékok, könyvek stb. biztonságos tárolásához, megvédi az ülést a szennyeződésektől, alkalmas minden szokásos ülésre.

Rend és védelem útközben A hosszú autóutak néha igazán stresszesek lehetnek a szülők és a gyerekek számára. A hosszú ülés és az út monotonitása gyorsan unalmassá válhat a gyerekek számára. Nem csak ülnek, elfoglaltságra van szükségük. A plüssállatok, könyvek és egyéb játékok kellemesebbé teszik a szórakozást. A TravelKid Tidy zsebében minden dolgot elhelyezhet, amelyek lefoglalják a gyerekeit, és egyben megvédik az üléseket a szennyeződésektől. A védő zseb a Reer TravelKid termékeinek egyike. Ezek a termékek biztosítják a biztonságot és a rendet az autóban, és megkönnyítik az utazást a gyerekekkel.

Hasznos zseb segítő a biztonságos tároláshoz A TravelKid Tidy segítségével a gyermek mindig kéznél tarthatja a játékait. Hét különböző rekesz - néhányuk tépőzárral záródik - elegendő helyet biztosít mindenre, amire szüksége van útközben: a plüssjátékoktól a könyveken át az úti rajzolásig. Ön nyugodtan vezethet, mert a gyermekéről jól gondoskodnak, és minden biztonságosan el van helyezve.

Praktikus háttámla védelem megakadályozza a gyermekcipők általi szennyeződést Méretének köszönhetően a szervező teljesen lefedi a hátsó ülés hátsó felületét a legtöbb autóban. Ha a gyermek koszos cipővel rúgja meg az első ülést, a TravelKid Tidy megvédi a szennyeződésektől. A víz- és szennyeződésálló anyagnak köszönhetően a szervezőt az utazás után könnyen és gyorsan tisztíthatja.

Gyors és egyszerű rögzítés, alkalmas minden szokásos autóülésre A zseb néhány egyszerű lépésben rögzíthető az üléshez. Egyszerűen helyezze a pántokat a fejtámla és az ülés köré, zárja be a csatot és húzza meg. A hosszú szíjaknak köszönhetően a TravelKid Entertain tökéletesen ideális a széles sportülésekhez is.

Rend, biztonság és szórakozás a TravelKid-del az autóban Az új TravelKid sorozat különböző autós kiegészítőket tartalmaz. Az összes termék arra összpontosít, hogy az utazás a gyermek számára a lehető legkellemesebb legyen, és megvédje az autót a szennyeződésektől és a károsodástól. A kínálat részét képezik a hátsó ülések háttámlájára rögzíthető zsebek, védő alátétek, tárolódoboz szervezővel és rajzoló alátét. A anyag kiválasztásánál nagy hangsúlyt fektettek a minőségre és a minőségi kivitelezésre. Az összes TravelKid termék víz- és szennyeződésálló anyagból készült, és könnyen tisztítható.

Jellemzők:

  • a játékok, könyvek stb. biztonságos tárolásához
  • megvédi az ülést a szennyeződésektől
  • alkalmas minden szokásos ülésre
  • extra hosszú pánt - alkalmas sportülésekhez is
  • könnyen tisztítható a víz- és szennyeződésálló anyagnak köszönhetően

Műszaki paraméterek:

  • Méretek: kb. 41 × 58 cm
  • Anyag: poliészter
  • Szín: szürke melírozott
  • Csomag tartalma: 1× zseb az autó első üléseinek hátsó részére

Csomag mérete: 9,7 cm x 6 cm x 23,5 cm

Márka: