REER Organizér az ülésre tablet tartó zsebbel TravelKid Entertain

Termékkód: F155946 Beszállítói kód: 86051

Készleten

Ár

6 670 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

REER Organizér az ülésre tablet tartó zsebbel TravelKid Entertain

Márka:

A játékok, könyvek stb. biztonságos tárolásához, megvédi az ülést a szennyeződésektől, extra nagy átlátszó ablak érintőfóliával, alkalmas 12,5"-os tabletekhez

Rend és védelem útközben A hosszú autóutak néha igazán stresszesek lehetnek a szülők és a gyerekek számára. A hosszú ülés és az út monotonitása gyorsan unalmassá válhat a gyerekek számára. Nem csak ülni akarnak, foglalkoztatni kell őket. A plüssállatok, könyvek és egyéb játékok kellemesebbé tehetik a szórakozást. A TravelKid Entertine zsebében minden dolgot elhelyezhet, amelyek szórakoztatják a gyerekeit, miközben megvédi az autóüléseket a szennyeződésektől. A védő zseb a Reer TravelKid termékek egyike. Ezek a termékek biztonságot és rendet biztosítanak az autóban, és megkönnyítik az utazást a gyerekekkel.

Maximális kényelem az autó hátsó ülésén lévő mozival A tablet részleg átalakítja a zsebet egy szórakoztató állomássá játékokkal és filmekkel. A részleg alkalmas 12,5"-os tabletekhez. Az érintőfóliának köszönhetően a tabletet irányíthatja anélkül, hogy ki kellene vennie. A készülék biztonságos rögzítésének biztosítása érdekében a tablet helye három oldalon szilárdan zárva van, és felül zárható tépőzárral. Az oldalsó panelek megakadályozzák a készülék túlmelegedését és lehetővé teszik a fülhallgató vagy a töltőkábel csatlakoztatását.

Hasznos zseb segítő a játékok, könyvek stb. biztonságos tárolásához A TravelKid Entertain segítségével a gyermekének mindig kéznél vannak a játékai. Négy különböző méretű részleg - néhány tépőzárral zárható - elegendő helyet kínál mindannak, amire útközben szüksége van: a plüssjátékoktól a könyveken és az úti rajzoláson át. Ön nyugodtan vezethet, mert a gyermekéről jól gondoskodnak, és minden biztonságosan el van helyezve.

A praktikus háttámla védelem megakadályozza a gyermekcipők szennyeződését Méretének köszönhetően a szervező lefedi a legtöbb autó hátsó ülésének teljes hátsó felületét. Így, ha a gyermek piszkos cipővel rúgja meg az első ülést, a TravelKid Entertein megvédi a szennyeződésektől. A víz- és szennyeződéslepergető anyagnak köszönhetően a szervezőt az utazás után könnyen és gyorsan tisztíthatja.

Gyors és egyszerű rögzítés, alkalmas minden szokásos autóülésre A zsebet néhány egyszerű lépésben rögzítheti az üléshez. Csak helyezze a pántokat a fejtámla és az ülés köré, zárja be a csatot és húzza meg. A hosszú pántoknak köszönhetően a TravelKid Entertain tökéletesen ideális a széles sportülésekhez is.

Rend, biztonság és szórakozás a TravelKid-del az autóban Az új TravelKid sorozat különböző autókiegészítőket tartalmaz. Az összes termék arra van kitalálva, hogy az utazás a gyermek számára a lehető legkellemesebb legyen, és megvédje az autót a szennyeződésektől és a károsodástól. A hátsó ülések hátsó részére való zsebek mellett a választék tartalmazza a védő alátéteket, a tárolódobozt szervezővel és a rajzoló alátétet is. Az anyag kiválasztásakor nagy hangsúlyt fektettek a minőségre és a minőségi kivitelezésre. Az összes TravelKid termék víz- és szennyeződéslepergető anyagból készült, és könnyen tisztítható.

Jellemzők:

  • hasznos zseb a játékok, könyvek stb. biztonságos tárolásához
  • megvédi az ülést a szennyeződésektől
  • extra nagy átlátszó ablak érintőfóliával, alkalmas 12,5"-os tabletekhez
  • alkalmas minden szokásos ülésre
  • extra hosszú pánt - alkalmas sportülésekre is
  • könnyen tisztítható a víz- és szennyeződéslepergető anyagnak köszönhetően

Méretek: kb. 45 × 58 cm

Anyag: poliészter, PVC

Csomag tartalma: 1× zseb tabletrekeszzel az autó első üléseinek hátsó részére

Márka: