SUNAR Sensitive 2 Tápszer 500 g, 6h+
Sunar Sensitive 2 a folytatódó csecsemőtápszer
probiotikumokkal 6 hónapos kor után, érzékeny
gyomrú csecsemők számára. Egyedülálló receptúra az anyatej mintájára
prebiotikumokkal (Oligoszacharidok GOS) és probiotikumokkal
(Bifidobacterium longum).
Összetevők: Teljes tej, sovány tej, laktóz
(a tejben), maltodextrin, napraforgóolaj, tejsavófehérje-koncentrátum
(a tejben), galaktooligoszacharidok (a laktózból), repceolaj,
kókuszolaj, citromsav káliumsói, halolaj, ortofoszforsav kálciumsói, magnézium-klorid, kolin-klorid, emulgeálószer
(szója lecitin), nátrium-citrát, nátrium-L-aszkorbát, nátrium-klorid,
Bifidobacterium longum BB536, Mortierella alpina olaj, kalcium-karbonát,
taurin, vas-szulfát, L-aszkorbil-6-palmitát, inozitol, L-karnitin, cink-szulfát,
tokoferolok keveréke, niacinamid, D-kalcium-pantotenát, réz-szulfát,
retinil-palmitát, riboflavin, tiamin-hidroklorid, piridoxin-hidroklorid,
kálium-jodid, mangán-szulfát, folsav (pteroylmonoglutaminsav), fitomenadion,
nátrium-szelenit, D-biotin, kolekalciferol, cianokobalamin. Bifidobacterium Longum BB536 – 7×108
CFU/100 g por.
Allergének: Tej, laktóz, halolaj, szója
Elkészítési útmutató/
- Alaposan mossa meg és szárítsa meg a kezét. Sterilizálja a cumit, az üveget és a gyűrűt
úgy, hogy 10 percre forró vízbe helyezi őket.
- Egy másik edényben forraljon fel csecsemőknek megfelelő ivóvizet, és hagyja lehűlni például
vízfürdőben 40 °C-ra. Öntse a kívánt mennyiséget a sterilizált üvegbe (adagolás lásd táblázat).
A fel nem használt
forralt vizet már ne használja fel újra a tej elkészítéséhez.
3. Töltse meg a mérőkanalat kupacolva a porral, a felesleget egy tiszta kés élével
egyenlítse le és öntse a kívánt mennyiségű por adagot az üvegbe (adagolás lásd táblázat).
Zárja le jól és alaposan rázza meg, amíg a por fel nem oldódik.
Mindig csak a mellékelt mérőkanalat használja. 4. Mielőtt a gyermeknek adná,
ellenőrizze a csukló belső részén, hogy a tej hőmérséklete nem magasabb-e
mint 37–40 °C. Az elkészített adagot azonnal adja oda.
Elkészítési útmutató/
- Alaposan mossa meg és szárítsa meg a kezét. Sterilizálja a cumit, az üveget és a gyűrűt
úgy, hogy 10 percre forró vízbe helyezi őket.
- Egy másik edényben forraljon fel csecsemőknek megfelelő ivóvizet, és hagyja lehűlni például
vízfürdőben 40 °C-ra. Öntse a kívánt mennyiséget a sterilizált üvegbe (adagolás lásd táblázat).
A fel nem használt
forralt vizet már ne használja fel újra a tej elkészítéséhez.
3. Töltse meg a mérőkanalat kupacolva a porral, a felesleget egy tiszta kés élével
egyenlítse le és öntse a kívánt mennyiségű por adagot az üvegbe (adagolás lásd táblázat).
Zárja le jól és alaposan rázza meg, amíg a por fel nem oldódik.
Mindig csak a mellékelt mérőkanalat használja. 4. Mielőtt a gyermeknek adná,
ellenőrizze a csukló belső részén, hogy a tej hőmérséklete nem magasabb-e
mint 37–40 °C. Az elkészített adagot azonnal adja oda.
Tárolja száraz és sötét helyen 24oC-nál alacsonyabb hőmérsékleten,
távol a hőforrásoktól. Ne tárolja hűtőszekrényben. Ne tegye ki közvetlen napfénynek.
Mindig csak frissen elkészített adagot készítsen és adjon oda.
Az elkészített adagot 2 órán belül fogyassza el.
A fel nem használt adagot ne tárolja tovább és ne adja oda újra. Az elkészítés után
mindig jól zárja le a nyitott csomagolást és tárolja száraz és sötét helyen.
A nyitott csomagolás tartalmát 4 héten belül fogyassza el.
Mindig csak frissen elkészített adagot készítsen és adjon oda.
Az elkészített adagot 2 órán belül fogyassza el.
A fel nem használt adagot ne tárolja tovább és ne adja oda újra. Az elkészítés után
mindig jól zárja le a nyitott csomagolást és tárolja száraz és sötét helyen.
A nyitott csomagolás tartalmát 4 héten belül fogyassza el.
Tápérték:
- Tápanyagértékek 100 ml-re (14 g por + 90 ml víz)
- Energia/Energia 291 kJ / 69 kcal
- Zsírok – ebből: 3,4 g
- telített / telített zsírsavak 1,2 g
- többszörösen telítetlen/többszörösen telítetlen zsírsavak 0,6 g
- – arachidonsav/arachidonsav 3,5 mg
- – dokozahexaénsav/dokozahexaénsav 14 mg
- – linolsav 518 mg
- – α-linolénsav/ α-linolénsav 57 mg
- Szénhidrátok – ebből: 8,1 g
- cukrok 5,7 g
- – laktóz 5,5 g
- Rost – ebből: 0,2 g
- – galaktooligoszacharidok (GOS) 0,2 g
- Tejfehérjék / Tejfehérjék 1,4 g
- Só / Só 0,06 g
- Vitaminok/Vitaminok
- A-vitamin/Vitamin A 63,0 μg
- D-vitamin/Vitamin D 1,5 μg
- E-vitamin/Vitamin E 0,85 mg-TE
- K-vitamin/Vitamin K 5,2 μg
- C-vitamin/Vitamin C 13 mg
- Tiamin (B1-vitamin) / Tiamin (B1-vitamin) 0,069 mg
- Riboflavin (B2-vitamin) / Riboflavin (B2-vitamin) 0,13 mg
- Niacin/Niacin 0,44 mg
- B6-vitamin/Vitamin B6 0,043 mg
- Folát 24,8 μg-DFE
- Folsav 14,9 μg
- B12-vitamin/Vitamin B12 0,21 μg
- Biotin/Biotin 2,2 μg
- Pantoténsav/pantoténsav 0,41 mg
- Ásványi/Ásványi anyagok
- Nátrium 24 mg
- Kálium 84,0 mg
- Kloridok 49,0 mg
- Kalcium/Kalcium 60,0 mg
- Foszfor 36,0 mg
- Magnézium/Magnézium 7,70 mg
- Vas 1,0 mg
- Cink/Cink 0,43 mg
- Réz/Réz 51 μg
- Mangán/Mangán 15,0 μg
- Fluoridok < 69 μg
- Szelén/Szelén 2,5 μg
- Jód 17,0 μg
- További fontos anyagok / További fontos anyagok
- Kolin/Kolin 19 mg
- Inozitol/Inozitol 3,7 mg
- Taurin/Taurin 5,9 mg
- L-karnitin/ L-karnitin 1,5 mg
Származási ország: Svédország
Szállító címe: HERO CZECH s.r.o., Radlická 751/113e,
158 00 Prága 5, Cseh Köztársaság