Dental trio nylon csont nagy kutyáknak - Fahéj & Menta

Termékkód: F169285 Beszállítói kód: 820088

Készleten

Ár

7 470 Ft
Ár és elérhetőség figyelése

Márka:

Dental trio nylon csont nagy kutyáknak - Fahéj & Menta

Márka:

A kutyája egészséges fogaiért. Hihetetlenül finom trió kocka. Ahogy minden TastyBone nylon finomság, ez is tesztelve lett a legenergikusabb csemegézőkön.

A kocka nagy kutyák számára megfelelő és változatos rágási örömöt garantál. 100% nylonból készült, hogy kielégítse még a legnagyobb rágókat is. A kocka kielégíti a természetes rágási és játék igényt. A kockák egyedülálló és ízletes ízekkel vannak megtöltve. Ez az íz az egész kocka élettartama alatt megmarad. Minden harapással a kutyája ínye és fogai erősebbé és egészségesebbé válnak, ami megvédi őket a különböző fertőzésektől. A kockában használt anyag egyedülálló folyamattal van aroma töltve, ami biztosítja, hogy a kocka tartósan megőrizze a csodálatosan finom ízét. Ezenkívül a frissítő menta íz frissíti a kutyája leheletét.

Összetétel: 100% szűz nylon, szintetikus aroma

Gyártva Nagy-Britanniában

FIGYELMEZTETÉS: Ne dobja a TastyBone kockákat a kutyájának, hogy elkapja, az ütés károsíthatja a fogait. Válasszon olyan terméket, amely nagyobb, mint a kutyája szája. Rágás közben rizsszem nagyságú kis darabok lazulhatnak ki, amelyek teljesen biztonságosak a kutyája számára. Mindig tartsa szemmel a kutyáját, és amint a kocka kisebbé válik, mint a szája, semmisítse meg azt.

Márka:
TASTY BONE