Hogyan válasszunk cumisüveg melegítőt és turmixgépet

Hogyan válasszunk cumisüveg melegítőt és turmixgépet

A cumisüveg melegítők és turmixgépek megkönnyítik a baba etetését. Azok az anyák, akik nem szoptatnak, különösen értékelni fogják a cumisüveg melegítőt, mivel megkönnyíti számukra a cumisüveges etetés előkészítését. De a tápszer mellett az anyatejet is megbízhatóan felmelegíti. Egyes melegítők felolvasztó vagy felmelegítő funkciót kínálnak az anyatejhez, így a használhatóság hosszú távú. Természetesen olyan utazó melegítőt is beszerezhetsz, amelyet az autó szivargyújtójába csatlakoztathatsz. Hogyan működik? Meleg víz kering a fűtött üvegben, és így egyenletesen felmelegíti a cumisüveget vagy a bébiételt.

 

Amikor a baba elérte a hozzátáplálási szakaszt, a multifunkcionális gőzölőedény turmixgéppel ideális segítő. A gőzölőedény turmixgéppel mindent egyben kínál, amire szükséged van, amikor egészséges ételeket készítesz kisbabájának – gőzölés, turmixolás, újramelegítés, sokszoros felolvasztás és egyenletes hőmérséklet fenntartása.

Milyen típusú cumisüveg melegítők vannak?

Elektromos cumisüvegmelegítő

Gyors és egyenletes módja a cumisüvegek melegítésének. Figyelem, a melegítő a vízfürdő elvén működik. Tehát mindig gondolj arra, hogy elegendő víznek kell benne lennie. A melegítőben víz van, amely a kívánt hőmérsékletre melegszik fel. Általában legalább három hőmérséklet-beállítás közül választhatsz a melegítéshez.

A klasszikus palackmelegítők körülbelül 18 cm magasak és 16 cm mélyek, így nem foglalnak sok helyet.

A működtetés nagyon egyszerű, csak dugd be a melegítőt a legközelebbi konnektorba, és fordítsd a gombot a kívánt hőmérsékletre vagy programra, vagy állítsd be a digitális képernyőn.

07388.10_1.jpeg

Utazási palackmelegítő

Ez a palackmelegítő utazáshoz is ideális, rövid és hosszabb utakra egyaránt. Könnyen csatlakoztatható az autó szivargyújtójába.

Sajnos ezeknél az utazási palackmelegítőknél a kisebb teljesítmény miatt hosszabb ideig (kb. 5-10 percig) kell várni, amíg felmelegszik. Természetesen ez az üveg térfogatától is függ.

Cestovní ohřívač lahví

Miért van szükségünk gőzölőedényre és turmixgépre az otthonunkban?

Gőzölőedény és turmixgép

Azok közé a multifunkcionális készülékek közé tartoznak, amelyeket semmiképpen sem szabad kihagyni a bébiételek készítésekor. Burgonyát, húst, zöldségeket és egyéb hozzávalókat párolhatsz, és azonnal olyan kását készíthetsz vele, amit a baba élvezni fog.

A turmixgéppel ellátott gőzölőedény több típusa létezik. Egy tartályos, amely egyszerre párol és turmixol, vagy dupla tartályos, ahol az egyik párol esetleg felolvaszt, a másik pedig turmixol.

Az ételkészítők különböző színekben és méretekben kaphatók, választásuk függ a rendelkezésre álló helytől.

 

A vezérlés és a működtetés nagyon egyszerű és gyors.

SCF885_01

Mire figyeljünk az melegítők vagy turmixgépek kiválasztásakor?

Szükséges jellemzők

Mindig jó, ha pontosan tisztában vagy azzal, hogy mire fogod használni a készüléket.

Ha gyakran olvasztasz, mindenképpen érdemes olyan készüléket keresni, amelyiknek ez a funkciója is megvan.

A cumisüveg melegítők esetében érdemes tájékozódni, hogy a melegítő milyen méretű cumisüvegekhez alkalmas, és hogy képes-e műanyag palackokat vagy tasakokat is melegíteni.

Győződj meg arról is, hogy a melegítő rendelkezik-e biztosítékkal, amely megakadályozza, hogy víz nélkül működjön, és így csökkentse a meghibásodás kockázatát.

Választás

A legtöbb esetben mind a melegítők, mind a gőzölők és turmixgépek hasonló funkciókkal rendelkeznek, de meg kell fontolni, hogy a márka és a minőség valóban megfelel-e az árnak.

Mire figyeljünk a választásnál?

  • Mindig győződj meg arról, hogy elegendő víz van a melegítőben, és ne felejtsd el rendszeresen feltölteni.
  • Az anyatej vagy bébiétel mikrohullámú sütőben való melegítését tényleg nem javasoljuk, mivel az egyenetlen melegedést, majd a baba leforrázását okozhatja. Még a melegítőben történő melegítés után is MINDIG teszteld, hogy nem túl forró-e a tej/étel.